Met de 16de Hemicuda Rally staat er voor Michael Lynneel een thuisrally op de kalender. De mooie Mitsubishi Evo VI krijgt nummer 16 op de deuren. Griffin Seynaeve zal plaats nemen in het rechterzitje.

orc-2016-rv-368

“Eerst en vooral hoop ik dat we zondag van pech gespaard blijven,” vertelt Michael Lynneel. “Dan zit er misschien wel een top-10 plaats in. Er staan een pak snelle jongens aan de start maar een rally moet nog altijd gereden worden. De bloemen worden pas aan de meet gegeven.”

Stannic
KAMV

“Wat voor ons een voordeel zal zijn, zijn de proeven met de lange rechte stukken. Deze zijn ideaal voor onze EVO. Deze lange rechte stukken worden voor iedereen wel een uitdaging. We komen er aan hoge snelheid aangereden en het zal niet makkelijk zijn om in de remzones de ideale rempunten te vinden. Zeker niet wanneer er regen zou vallen,” aldus Michael Lynneel. “We gaan in ieder geval ons eigen tempo rijden. Bedoeling is om constant te rijden zonder fouten te maken en om zo te proberen de concurrentie wat onder druk te zetten.”

63ste OVV
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X