Met de 16de Hemicuda Rally staat er voor Michael Lynneel een thuisrally op de kalender. De mooie Mitsubishi Evo VI krijgt nummer 16 op de deuren. Griffin Seynaeve zal plaats nemen in het rechterzitje.

orc-2016-rv-368

“Eerst en vooral hoop ik dat we zondag van pech gespaard blijven,” vertelt Michael Lynneel. “Dan zit er misschien wel een top-10 plaats in. Er staan een pak snelle jongens aan de start maar een rally moet nog altijd gereden worden. De bloemen worden pas aan de meet gegeven.”

“Wat voor ons een voordeel zal zijn, zijn de proeven met de lange rechte stukken. Deze zijn ideaal voor onze EVO. Deze lange rechte stukken worden voor iedereen wel een uitdaging. We komen er aan hoge snelheid aangereden en het zal niet makkelijk zijn om in de remzones de ideale rempunten te vinden. Zeker niet wanneer er regen zou vallen,” aldus Michael Lynneel. “We gaan in ieder geval ons eigen tempo rijden. Bedoeling is om constant te rijden zonder fouten te maken en om zo te proberen de concurrentie wat onder druk te zetten.”

VAS
RallyTime animated

VAS
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X