Met de 16de Hemicuda Rally staat er voor Michael Lynneel een thuisrally op de kalender. De mooie Mitsubishi Evo VI krijgt nummer 16 op de deuren. Griffin Seynaeve zal plaats nemen in het rechterzitje.

orc-2016-rv-368

“Eerst en vooral hoop ik dat we zondag van pech gespaard blijven,” vertelt Michael Lynneel. “Dan zit er misschien wel een top-10 plaats in. Er staan een pak snelle jongens aan de start maar een rally moet nog altijd gereden worden. De bloemen worden pas aan de meet gegeven.”

“Wat voor ons een voordeel zal zijn, zijn de proeven met de lange rechte stukken. Deze zijn ideaal voor onze EVO. Deze lange rechte stukken worden voor iedereen wel een uitdaging. We komen er aan hoge snelheid aangereden en het zal niet makkelijk zijn om in de remzones de ideale rempunten te vinden. Zeker niet wanneer er regen zou vallen,” aldus Michael Lynneel. “We gaan in ieder geval ons eigen tempo rijden. Bedoeling is om constant te rijden zonder fouten te maken en om zo te proberen de concurrentie wat onder druk te zetten.”

KAMV
Stannic

Stannic_animatie
Stannic
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X