Nu zondag staan Erik Lefevere en Laure Poissonnier voor de 4de maal samen aan de start van een VAS wedstrijd. In de vorige 3 wedstrijden moest het team de zwarte Subaru Impreza GT Turbo vroegtijdig aan de kant zetten. In de 16de Hemicuda Rally hopen ze dan ook om eindelijk eens gespaard te blijven van de pechduivel.

orc-2016-rv-545

“Hopelijk blijven we komende zondag eindelijk eens van pech gespaard,” opent Laure Poissonnier. “Samen met Erik Lefevere, stond ik dit jaar reeds aan de start van ORC Canal Rally, de Woodstoxx Motul Rally van Wervik en de TBR Rallysprint. Jammer genoeg verdwenen we telkens uit de wedstrijd door mechanische pech.”

“Na de motorpech in de TBR rallysprint, waar we slechts 1 ronde gereden hebben, werd de Impreza GT Turbo voorzien van een nieuwe krachtbron. Hiermee starten we terug in 3I met het nummer 47 op de flanken.”

RT1
VAS

“Na de TBR Rallysprint heb ik nog de nota’s gelezen voor Eric Vleminck in de Short Rally van Kasterlee en voor Andy Gryson in de Aarova Rallysprint. Aan ritme zal het me niet ontbreken,” aldus Laure. “In Koekelare zou ik dolgraag met Erik de finish halen, aangezien we in de vorige wedstrijden steeds vroegtijdig moesten opgeven. Voor ons wordt het voornaamste om zondag eindelijk eens het eindpodium te halen. Voor mij is onze rally dan zeker geslaagd. En als we ook nog een mooi resultaat in onze divisie moesten behalen, is dat natuurlijk mooi meegenomen.”

RT2
RT1
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X