Nu zondag staan Erik Lefevere en Laure Poissonnier voor de 4de maal samen aan de start van een VAS wedstrijd. In de vorige 3 wedstrijden moest het team de zwarte Subaru Impreza GT Turbo vroegtijdig aan de kant zetten. In de 16de Hemicuda Rally hopen ze dan ook om eindelijk eens gespaard te blijven van de pechduivel.

orc-2016-rv-545

“Hopelijk blijven we komende zondag eindelijk eens van pech gespaard,” opent Laure Poissonnier. “Samen met Erik Lefevere, stond ik dit jaar reeds aan de start van ORC Canal Rally, de Woodstoxx Motul Rally van Wervik en de TBR Rallysprint. Jammer genoeg verdwenen we telkens uit de wedstrijd door mechanische pech.”

“Na de motorpech in de TBR rallysprint, waar we slechts 1 ronde gereden hebben, werd de Impreza GT Turbo voorzien van een nieuwe krachtbron. Hiermee starten we terug in 3I met het nummer 47 op de flanken.”

KAMV
RT2

“Na de TBR Rallysprint heb ik nog de nota’s gelezen voor Eric Vleminck in de Short Rally van Kasterlee en voor Andy Gryson in de Aarova Rallysprint. Aan ritme zal het me niet ontbreken,” aldus Laure. “In Koekelare zou ik dolgraag met Erik de finish halen, aangezien we in de vorige wedstrijden steeds vroegtijdig moesten opgeven. Voor ons wordt het voornaamste om zondag eindelijk eens het eindpodium te halen. Voor mij is onze rally dan zeker geslaagd. En als we ook nog een mooi resultaat in onze divisie moesten behalen, is dat natuurlijk mooi meegenomen.”

RT2
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X