naamloos-1159

Traditioneel zien we Stefaan T’Joens nogal laat op de voorlopige deelnemerslijst verschijnen. Ook voor de 16de Hemicuda Rally was dit het geval. Een strijd met Brecht Hoorne voor de winst in divisie 1-2 zal er echter niet komen. Brecht vertelde ons vandaag dat hij niet zal starten.

Ook in de toekomst zullen we de spectaculaire passages van Brecht Hoorne in de vertrouwde BMW 325i moeten missen. Zoals je kon lezen in de zonneband, stond de wagen te koop. “De wagen is verkocht,” bevestigde Brecht Hoorne. “We zien wel wat de toekomst brengt. Het zal in ieder geval niet meer met de gekende wagen zijn”.

RT2
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X