Rallysport ligt hem nauw aan het hart. Je ziet Carrosserie Muylle dan ook regelmatig opduiken als sponsor bij teams en evenementen. Amusement vindt hij zeer belangrijk. Tijdens het uitoefenen van zijn job zijn er al genoeg stressmomenten. Combineer een hart voor de rallysport met amusement en no stress en je komt terecht in het zitje waar Wouter Muylle dit weekend weer plaats neemt. Achter het stuur van de Safety EVO opent hij als 0-wagen de East Belgian Rally. Het ED rallyteam zal er ook in Sankt-Vith voor zorgen dat deze opdracht tot goed einde wordt gebracht.

 wm_ovv

Het is niet voor het eerst dat Wouter Muylle afzakt naar het Duitstalig grondgebied. Ook in het verleden werd hij reeds uitgenodigd door de organisatie.

RT1
RallyTime animated

“Het is reeds voor de 3de maal dat we rijden in de Oostkantons. De Lancer EVO VI krijgt opnieuw de 0 op de deuren. Zaterdagmorgen om 09:00 worden we op het podium verwacht om daarna de East Belgian Rally in gang te zetten,” vertelt Wouter Muylle. “Het wordt genieten van de eerste tot de laatste minuut. Het is een machtig parkoers waar de snelheid primeert. We zijn benieuwd naar de wijzigingen in het parkoers. Vrijdag zullen we weten of deze ons goed bevallen of niet”.

Wanneer je als West-Vlaams team helemaal naar het oosten trekt, komt daar heel wat bij kijken. Ook Wouter Muylle beseft dat en is dan ook het ED rallyteam zeer erkentelijk voor de steun.

“Er komt heel wat bij kijken, op logistiek vlak, om een rally te gaan rijden in Sankt-Vith. Ik wil dan ook iedereen bedanken die daarbij geholpen heeft. En zeker het ED rallyteam dat erop stond om de service te doen in de East Belgian Rally,” aldus Wouter Muylle. “Verder zou ik mij nog willen richten tot de toeschouwers. Hou het veilig langs het parkoers, maak er een feest van. Aan het parkoers en de deelnemerslijst zal het alvast niet liggen. Tot op de proeven.”

RT1
RT2
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X