Rallysport ligt hem nauw aan het hart. Je ziet Carrosserie Muylle dan ook regelmatig opduiken als sponsor bij teams en evenementen. Amusement vindt hij zeer belangrijk. Tijdens het uitoefenen van zijn job zijn er al genoeg stressmomenten. Combineer een hart voor de rallysport met amusement en no stress en je komt terecht in het zitje waar Wouter Muylle dit weekend weer plaats neemt. Achter het stuur van de Safety EVO opent hij als 0-wagen de East Belgian Rally. Het ED rallyteam zal er ook in Sankt-Vith voor zorgen dat deze opdracht tot goed einde wordt gebracht.

 wm_ovv

Het is niet voor het eerst dat Wouter Muylle afzakt naar het Duitstalig grondgebied. Ook in het verleden werd hij reeds uitgenodigd door de organisatie.

VAS
63ste OVV

“Het is reeds voor de 3de maal dat we rijden in de Oostkantons. De Lancer EVO VI krijgt opnieuw de 0 op de deuren. Zaterdagmorgen om 09:00 worden we op het podium verwacht om daarna de East Belgian Rally in gang te zetten,” vertelt Wouter Muylle. “Het wordt genieten van de eerste tot de laatste minuut. Het is een machtig parkoers waar de snelheid primeert. We zijn benieuwd naar de wijzigingen in het parkoers. Vrijdag zullen we weten of deze ons goed bevallen of niet”.

Wanneer je als West-Vlaams team helemaal naar het oosten trekt, komt daar heel wat bij kijken. Ook Wouter Muylle beseft dat en is dan ook het ED rallyteam zeer erkentelijk voor de steun.

“Er komt heel wat bij kijken, op logistiek vlak, om een rally te gaan rijden in Sankt-Vith. Ik wil dan ook iedereen bedanken die daarbij geholpen heeft. En zeker het ED rallyteam dat erop stond om de service te doen in de East Belgian Rally,” aldus Wouter Muylle. “Verder zou ik mij nog willen richten tot de toeschouwers. Hou het veilig langs het parkoers, maak er een feest van. Aan het parkoers en de deelnemerslijst zal het alvast niet liggen. Tot op de proeven.”

63ste OVV
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X