Rallysport ligt hem nauw aan het hart. Je ziet Carrosserie Muylle dan ook regelmatig opduiken als sponsor bij teams en evenementen. Amusement vindt hij zeer belangrijk. Tijdens het uitoefenen van zijn job zijn er al genoeg stressmomenten. Combineer een hart voor de rallysport met amusement en no stress en je komt terecht in het zitje waar Wouter Muylle dit weekend weer plaats neemt. Achter het stuur van de Safety EVO opent hij als 0-wagen de East Belgian Rally. Het ED rallyteam zal er ook in Sankt-Vith voor zorgen dat deze opdracht tot goed einde wordt gebracht.

 wm_ovv

Het is niet voor het eerst dat Wouter Muylle afzakt naar het Duitstalig grondgebied. Ook in het verleden werd hij reeds uitgenodigd door de organisatie.

RT1
BRC

“Het is reeds voor de 3de maal dat we rijden in de Oostkantons. De Lancer EVO VI krijgt opnieuw de 0 op de deuren. Zaterdagmorgen om 09:00 worden we op het podium verwacht om daarna de East Belgian Rally in gang te zetten,” vertelt Wouter Muylle. “Het wordt genieten van de eerste tot de laatste minuut. Het is een machtig parkoers waar de snelheid primeert. We zijn benieuwd naar de wijzigingen in het parkoers. Vrijdag zullen we weten of deze ons goed bevallen of niet”.

Wanneer je als West-Vlaams team helemaal naar het oosten trekt, komt daar heel wat bij kijken. Ook Wouter Muylle beseft dat en is dan ook het ED rallyteam zeer erkentelijk voor de steun.

“Er komt heel wat bij kijken, op logistiek vlak, om een rally te gaan rijden in Sankt-Vith. Ik wil dan ook iedereen bedanken die daarbij geholpen heeft. En zeker het ED rallyteam dat erop stond om de service te doen in de East Belgian Rally,” aldus Wouter Muylle. “Verder zou ik mij nog willen richten tot de toeschouwers. Hou het veilig langs het parkoers, maak er een feest van. Aan het parkoers en de deelnemerslijst zal het alvast niet liggen. Tot op de proeven.”

KAMV
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X