Tijdens de eerste 2 rallysprints van het seizoen kampte Didier Spillebeen met motorproblemen. Daarna ging het de goede kant uit. Zo ging de piloot van het Blue Racing Team met een goed gevoel huiswaarts na de TBR Rallysprint in Oekene. Niets dat hem tegenhoudt, om met zijn spectaculaire rijstijl, het publiek te plezieren in de 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen.

RV-20160710164336065

“De Omloop van Vlaanderen is een wedstrijd die verreden wordt over 2 dagen. Vrijdag gaan we resultaatgericht rijden aangezien het resultaat van vrijdag de startpositie bepaald voor zaterdag. Op zaterdag kunnen we dan voluit gaan om het publiek te plezieren,” weet Didier Spillebeen te vertellen. “In ieder geval willen we natuurlijk de finish halen.”

“In de Omloop van Vlaanderen zal Jurgen Pauwels plaats nemen in het rechterzitje. Ook in de vorige editie van deze wedstrijd las Jurgen de nota’s. Wat de auto betreft hebben we weer veel werk verricht. Zo is er na de TBR Rallysprint veel tijd gestopt in het wijzigen van de ophanging. De honger om te starten is groot. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de Omloop van Vlaanderen, trouwens een belangrijke wedstrijd voor mijn hoofdsponsor Carrosserie Muylle,” besluit Didier Spillebeen.

RT1
BRC

Spillebeen logo

KAMV
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X