Tijdens de eerste 2 rallysprints van het seizoen kampte Didier Spillebeen met motorproblemen. Daarna ging het de goede kant uit. Zo ging de piloot van het Blue Racing Team met een goed gevoel huiswaarts na de TBR Rallysprint in Oekene. Niets dat hem tegenhoudt, om met zijn spectaculaire rijstijl, het publiek te plezieren in de 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen.

RV-20160710164336065

“De Omloop van Vlaanderen is een wedstrijd die verreden wordt over 2 dagen. Vrijdag gaan we resultaatgericht rijden aangezien het resultaat van vrijdag de startpositie bepaald voor zaterdag. Op zaterdag kunnen we dan voluit gaan om het publiek te plezieren,” weet Didier Spillebeen te vertellen. “In ieder geval willen we natuurlijk de finish halen.”

“In de Omloop van Vlaanderen zal Jurgen Pauwels plaats nemen in het rechterzitje. Ook in de vorige editie van deze wedstrijd las Jurgen de nota’s. Wat de auto betreft hebben we weer veel werk verricht. Zo is er na de TBR Rallysprint veel tijd gestopt in het wijzigen van de ophanging. De honger om te starten is groot. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de Omloop van Vlaanderen, trouwens een belangrijke wedstrijd voor mijn hoofdsponsor Carrosserie Muylle,” besluit Didier Spillebeen.

63ste OVV
RT1

Spillebeen logo

RT1
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X