Met de 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen is het BRC reeds aan zijn 7de wedstrijd toe. Een wedstrijd waar het ED Rallyteam niet kan ontbreken. Het is immers een belangrijke wedstrijd voor Wouter Muylle. Enerzijds is het een echte thuiswedstrijd en anderzijds is Carrosserie Muylle er een van de hoofdsponsors.

TBR - Wouter Muylle
“We staan aan de vooravond van de 2de helft van het rallyseizoen. Er resten mij nog 4 wedstrijden dit jaar. Eerst 2 nationale wedstrijden en daarna nog 2 provinciale wedstrijden. Als eerste staat de Omloop van Vlaanderen op het programma,” gaat Wouter Muylle van start. “De Omloop van Vlaanderen is zowel voor mij persoonlijk alsook voor mijn bedrijf, Carrosserie Muylle, de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Het is een echte thuisrally en we zijn er ook mede hoofdsponsor.”

Na meer dan 25 jaar verhuist het rallycentrum en het servicepark van de EXPO hallen in Roeselare naar het stadscentrum. Een verhuis die wel gesmaakt wordt door Wouter.
“De Omloop van Vlaanderen staat dit jaar in een volledig nieuw concept. Door de verhuis naar het centrum gaat de organisatie resoluut voor gezelligheid en openheid naar het brede publiek. Niet enkel de rallyfans worden bereikt. Ik heb niets anders dan lof over voor de veranderingen.”

RT1
VAS

Als 0-wagen opent Wouter Muylle, met de Safety EVO, de proeven in de Omloop van Vlaanderen. 5 proeven op vrijdag en 14 proeven op zaterdag, dat vraagt in principe wel wat voorbereiding.
“Ik heb totaal nog geen voorbereidingen kunnen doen omdat het momenteel super druk is bij Carrosserie Muylle. We zullen alles op vrijdag moeten doen. Gelukkig ben ik goed omringd door het ED Rallyteam. Zij nemen een groot deel van mijn taken over, zodat ik mij alleen maar bezig moet houden met verkennen. Hierbij wil ik hen daar nogmaals voor danken,” aldus Wouter Muylle.

“Aangezien ik nog geen voorbereiding gedaan heb, kan ik nog niet veel zeggen over het parkoers. KP Zoning is wel steeds mijn favoriete KP geweest, mede doordat het maar enkele honderden meters van mijn bedrijf gelegen is. Hopelijk is het mooi weer en verloopt de rally veilig, zonder al te veel incidenten. Ik hoop jullie massaal te mogen ontmoeten langs het parkoers, op het service park of op het stationsplein,” besluit Wouter.

RallyTime animated
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X