Met de 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen is het BRC reeds aan zijn 7de wedstrijd toe. Een wedstrijd waar het ED Rallyteam niet kan ontbreken. Het is immers een belangrijke wedstrijd voor Wouter Muylle. Enerzijds is het een echte thuiswedstrijd en anderzijds is Carrosserie Muylle er een van de hoofdsponsors.

TBR - Wouter Muylle
“We staan aan de vooravond van de 2de helft van het rallyseizoen. Er resten mij nog 4 wedstrijden dit jaar. Eerst 2 nationale wedstrijden en daarna nog 2 provinciale wedstrijden. Als eerste staat de Omloop van Vlaanderen op het programma,” gaat Wouter Muylle van start. “De Omloop van Vlaanderen is zowel voor mij persoonlijk alsook voor mijn bedrijf, Carrosserie Muylle, de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Het is een echte thuisrally en we zijn er ook mede hoofdsponsor.”

Na meer dan 25 jaar verhuist het rallycentrum en het servicepark van de EXPO hallen in Roeselare naar het stadscentrum. Een verhuis die wel gesmaakt wordt door Wouter.
“De Omloop van Vlaanderen staat dit jaar in een volledig nieuw concept. Door de verhuis naar het centrum gaat de organisatie resoluut voor gezelligheid en openheid naar het brede publiek. Niet enkel de rallyfans worden bereikt. Ik heb niets anders dan lof over voor de veranderingen.”

Als 0-wagen opent Wouter Muylle, met de Safety EVO, de proeven in de Omloop van Vlaanderen. 5 proeven op vrijdag en 14 proeven op zaterdag, dat vraagt in principe wel wat voorbereiding.
“Ik heb totaal nog geen voorbereidingen kunnen doen omdat het momenteel super druk is bij Carrosserie Muylle. We zullen alles op vrijdag moeten doen. Gelukkig ben ik goed omringd door het ED Rallyteam. Zij nemen een groot deel van mijn taken over, zodat ik mij alleen maar bezig moet houden met verkennen. Hierbij wil ik hen daar nogmaals voor danken,” aldus Wouter Muylle.

BRC
KAMV

“Aangezien ik nog geen voorbereiding gedaan heb, kan ik nog niet veel zeggen over het parkoers. KP Zoning is wel steeds mijn favoriete KP geweest, mede doordat het maar enkele honderden meters van mijn bedrijf gelegen is. Hopelijk is het mooi weer en verloopt de rally veilig, zonder al te veel incidenten. Ik hoop jullie massaal te mogen ontmoeten langs het parkoers, op het service park of op het stationsplein,” besluit Wouter.

RT1
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X