Soms heb je van die dagen dat alles een beetje tegen zit. Van die dagen dat je liever in je bed was blijven liggen. Van die dagen dat er niks lijkt te lukken. Maandag 15 augustus was er zo eentje voor Eric Deprez. De Rally van Staden, editie 2016, is er eentje om vlug te vergeten. Hierbij het verhaal van Eric Deprez.

RvS-2016-36

De Rally van Staden was een echte pech rally. Reeds op de 1ste KP reden we lek en gingen we hierdoor van de baan,” laat Eric optekenen. “Omdat er geen schade aan de wagen was, konden we onze weg verder zetten. Op de 2de KP maakten we driemaal een spin. We vonden geen grip. Ook op de 3de KP kampten we met hetzelfde probleem.

Tijdens de 2de ronde ging alles veel beter. We hadden het juiste gevoel teruggevonden. Maar in ronde drie ging het helemaal mis. We maakten een sortie met heel veel schade. Einde rally. Ik wil hierbij iedereen bedanken die ons geholpen heeft.”

RT2
KAMV

Ondanks dat de schade aan de BMW groot is, blijft Eric niet bij de pakken zitten.

We zullen de schade aan de BMW herstellen. We hebben ons reeds ingeschreven voor de Aarova Rallysprint in Oudenaarde. Deze wedstrijd zullen we rijden om alles te testen,” besluit Eric Deprez.

RT2
BRC
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X