Soms heb je van die dagen dat alles een beetje tegen zit. Van die dagen dat je liever in je bed was blijven liggen. Van die dagen dat er niks lijkt te lukken. Maandag 15 augustus was er zo eentje voor Eric Deprez. De Rally van Staden, editie 2016, is er eentje om vlug te vergeten. Hierbij het verhaal van Eric Deprez.

RvS-2016-36

De Rally van Staden was een echte pech rally. Reeds op de 1ste KP reden we lek en gingen we hierdoor van de baan,” laat Eric optekenen. “Omdat er geen schade aan de wagen was, konden we onze weg verder zetten. Op de 2de KP maakten we driemaal een spin. We vonden geen grip. Ook op de 3de KP kampten we met hetzelfde probleem.

Tijdens de 2de ronde ging alles veel beter. We hadden het juiste gevoel teruggevonden. Maar in ronde drie ging het helemaal mis. We maakten een sortie met heel veel schade. Einde rally. Ik wil hierbij iedereen bedanken die ons geholpen heeft.”

VAS
RallyTime animated

Ondanks dat de schade aan de BMW groot is, blijft Eric niet bij de pakken zitten.

We zullen de schade aan de BMW herstellen. We hebben ons reeds ingeschreven voor de Aarova Rallysprint in Oudenaarde. Deze wedstrijd zullen we rijden om alles te testen,” besluit Eric Deprez.

RT2
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X