Wie de laatste update van de deelnemerslijst van de Short Rally van Kasterlee bekeken heeft, heeft zeker en vast opgemerkt dat er heel wat Nissan 350Z wagens op de lijst staan. 7 stuks in totaal. Ook Stefan Van Craenenbroeck vinden we terug in dit lijstje. Het wordt een wedstrijd in de wedstrijd, laat hij ons weten.

Wervik-1

“Het zal niet makkelijk worden. Na de Rally van Wervik is het mijn 2de echte wedstrijd met de Nissan 350Z. De eerste keer dat we met de wagen reden, in de Rallye Sprint de Haillot, beschouw ik eerder als een rondrit.”

“Tegenover Biesheuvel kan ik niet veel beginnen. Ceyssens zal ook niet makkelijk worden.  Die mannen rijden namelijk met een sequentiële versnellingsbak. Van de overige deelnemers weet ik niet zoveel. Ik hoop tegen dan dat mijn remproblemen, waar we in de Rally van Wervik mee te maken hadden, op gelost zijn. We zullen in ieder geval ons vel duur verkopen.”

RT2
RT1

BRC
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X