Wie de laatste update van de deelnemerslijst van de Short Rally van Kasterlee bekeken heeft, heeft zeker en vast opgemerkt dat er heel wat Nissan 350Z wagens op de lijst staan. 7 stuks in totaal. Ook Stefan Van Craenenbroeck vinden we terug in dit lijstje. Het wordt een wedstrijd in de wedstrijd, laat hij ons weten.

Wervik-1

“Het zal niet makkelijk worden. Na de Rally van Wervik is het mijn 2de echte wedstrijd met de Nissan 350Z. De eerste keer dat we met de wagen reden, in de Rallye Sprint de Haillot, beschouw ik eerder als een rondrit.”

“Tegenover Biesheuvel kan ik niet veel beginnen. Ceyssens zal ook niet makkelijk worden.  Die mannen rijden namelijk met een sequentiële versnellingsbak. Van de overige deelnemers weet ik niet zoveel. Ik hoop tegen dan dat mijn remproblemen, waar we in de Rally van Wervik mee te maken hadden, op gelost zijn. We zullen in ieder geval ons vel duur verkopen.”

RT2
RallyTime animated

RallyTime animated
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X