Zoals voor de meeste piloten is dit een wedstrijd die met stip aangeduid staat. Aangezien een mooi algemeen klassement rijden niet evident is met dit prachtig deelnemersveld, zullen we vooral proberen te genieten van de sfeer en trachten zonder al te veel stress rond te rijden.

RT_opname zonder titel-6364

Gelukkig kunnen we met Pyck, Coene en Barbier toch enkele speelkameraadjes vinden waar we ons een beetje kunnen aan meten. Vooral naar Filip moeten we uitkijken. Want met zijn bakken ervaring in Ieper is dit wel de te koppen man in onze klasse, samen met de Hongaar Erdi.

Uiteraard hoop ik zoals vele anderen dat het droog blijft, enkel en alleen al voor de toeschouwers. Onze ambitie was een top 20. Vorig jaar eindigden we nog de 27ste plaats en dit met een pak minder ervaring. Uiteraard jammer voor ons dat er zo een gigantisch sterk deelnemersveld van start gaat, daardoor slinken onze kansen op die top 20 ferm.

RT2
KAMV

RT1
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X