Zoals voor de meeste piloten is dit een wedstrijd die met stip aangeduid staat. Aangezien een mooi algemeen klassement rijden niet evident is met dit prachtig deelnemersveld, zullen we vooral proberen te genieten van de sfeer en trachten zonder al te veel stress rond te rijden.

RT_opname zonder titel-6364

Gelukkig kunnen we met Pyck, Coene en Barbier toch enkele speelkameraadjes vinden waar we ons een beetje kunnen aan meten. Vooral naar Filip moeten we uitkijken. Want met zijn bakken ervaring in Ieper is dit wel de te koppen man in onze klasse, samen met de Hongaar Erdi.

Uiteraard hoop ik zoals vele anderen dat het droog blijft, enkel en alleen al voor de toeschouwers. Onze ambitie was een top 20. Vorig jaar eindigden we nog de 27ste plaats en dit met een pak minder ervaring. Uiteraard jammer voor ons dat er zo een gigantisch sterk deelnemersveld van start gaat, daardoor slinken onze kansen op die top 20 ferm.

BRC
RT2

RT2
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X