Hij kan genieten van een gratis deelname na zijn 2e plaats in Future Stars, het opleidingsprogramma van Fred Miclotte en Eveline Deschuytter. Dankzij dat ‘zilver’ kan hij later ook nog gratis deelnemen aan de Rallysprint van Oudenaarde.

Freek Vanbeveren

“Het is mijn eerste rally dus ik wil vooral ervaring opdoen en ondervinden wat ik al kan en waaraan ik nog moet werken”, zegt Freek Vanbeveren. “Ik rijd met een Peugeot 208 R2 van Pevatec, misschien een gewaagde keuze voor een eerste rally want het is een snelle auto. Maar er is weinig budget en ik heb voorlopig geen uitzicht op een volledig programma, dus dan maak ik liever mijn droom waar en neem ik eens deel met een competitieve auto. Het doel is vooral uitrijden, ‘t is mijn debuut dus ik heb niks te bewijzen. Ik wil vooral de auto leren kennen en tijdens de wedstrijd progressie maken. Op het einde wil ik tevreden zijn van m’n prestatie, ongeacht de positie in het eindklassement.” Copiloot is Giljan Vandromme, een goede vriend en al enkele jaren regelmatig actief als copiloot.

Via deze weg wil ik mijn sponsors bedanken: Deroo Constructie, RDS Electronics, Grondwerken Frank De Muer, Eurokart, Vperformance, Peugeot Vandenbunder en BiBaBoe Gifts. Zonder hen zou deze droom en hopelijk het begin van een mooie carrière niet mogelijk zijn.

KAMV
RT2

Stannic
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X