Het MAS-Racing rijdt dit weekend de Rally van Wervik 2016 ter voorbereiding van de Ypres Rally. Met nummer 145 op de deuren van de Porsche 911 komt Patrick Mylleville, met copiloot Jochen Vandersarren, aan de start van zijn thuisrally.

MAS Racing Sezoensrally

“Oorspronkelijk stond de Rally van Wervik niet op het programma van MAS-Racing dit jaar. Maar omdat deze de thuisrally is van Patrick Mylleville en ook van het serviceteam Philcars besloten we toch deel te nemen aan de Motul Historic Rally van Wervik. Motul is tevens ook al een paar jaar trouwe sponsor van MAS-Racing Team, dus was de beslissing snel genomen om aan de start te staan van deze mooie rally,” vertelt Jochen Vandersarren.

RT2
VAS

“Echter zien we deze rally voor de volle 100% als een testrally voor de komende Historic Rally van Ieper, die wel eens een doorslaggevende invloed kan hebben op het kampioenschap. We zullen proberen enkele diverse bandentypes te testen (indien het weer dit toelaat) en terug ritme op te doen zodat Patrick in Ieper vanaf de eerste meters voluit kan gaan, op zoek naar een mooi resultaat.

Hoe dan ook nodigen we alle supporters uit om ons te komen aanmoedigen komende zaterdag in en rond Wervik, wat ons altijd een echte boost geeft om ervoor te gaan. Tot dit weekend in Wervik met hopelijk een positieve testrally en mooi weer voor de toeschouwers,” besluit Jochen.

RT2
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X