Het MAS-Racing rijdt dit weekend de Rally van Wervik 2016 ter voorbereiding van de Ypres Rally. Met nummer 145 op de deuren van de Porsche 911 komt Patrick Mylleville, met copiloot Jochen Vandersarren, aan de start van zijn thuisrally.

MAS Racing Sezoensrally

“Oorspronkelijk stond de Rally van Wervik niet op het programma van MAS-Racing dit jaar. Maar omdat deze de thuisrally is van Patrick Mylleville en ook van het serviceteam Philcars besloten we toch deel te nemen aan de Motul Historic Rally van Wervik. Motul is tevens ook al een paar jaar trouwe sponsor van MAS-Racing Team, dus was de beslissing snel genomen om aan de start te staan van deze mooie rally,” vertelt Jochen Vandersarren.

“Echter zien we deze rally voor de volle 100% als een testrally voor de komende Historic Rally van Ieper, die wel eens een doorslaggevende invloed kan hebben op het kampioenschap. We zullen proberen enkele diverse bandentypes te testen (indien het weer dit toelaat) en terug ritme op te doen zodat Patrick in Ieper vanaf de eerste meters voluit kan gaan, op zoek naar een mooi resultaat.

RallyTime animated
BRC

Hoe dan ook nodigen we alle supporters uit om ons te komen aanmoedigen komende zaterdag in en rond Wervik, wat ons altijd een echte boost geeft om ervoor te gaan. Tot dit weekend in Wervik met hopelijk een positieve testrally en mooi weer voor de toeschouwers,” besluit Jochen.

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X