De eerste 5 wedstrijden van 2016 werkte Kjell Vandenberghe, samen met Lisa De Deyne,   af bij de juniors in het Belgian Rally Championship. De volgende wedstrijd op de agenda van rallyteam Vandenberghe zal echter in het VAS kampioenschap betwist worden.

RT_Sezoens-Kjell

Volgende week starten we in de Rally van Wervik, met onze Renault Twingo R1, voor de eerste keer in een VAS wedstrijd.  Met de Twingo rijden we terug in de klasse 2C, waarin ik vorig jaar reed met mijn Citroën Saxo,” aldus Kjell Vandenberghe. “Voor deze rally zal niet Lisa De Deyne co zijn, maar wel Tjorven Gouwy. Tjorven zat vorig jaar al naast me in het rechterzitje tijdens de TBR Rally.

VAS
Stannic

Natuurlijk hoop ik om te winnen in de klasse 2C. Ik weet van vorig jaar dat de concurrenten in de klasse 2C niet van de poes zijn. Dus we zullen ons zeker moeten bewijzen. Na de Rally van Wervik zal je mij terug aan het werk zien in de Kenotek Ypres Rally met opnieuw Lisa De Deyne naast mij,” besluit Kjell.

Stannic_animatie
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X