De eerste 5 wedstrijden van 2016 werkte Kjell Vandenberghe, samen met Lisa De Deyne,   af bij de juniors in het Belgian Rally Championship. De volgende wedstrijd op de agenda van rallyteam Vandenberghe zal echter in het VAS kampioenschap betwist worden.

RT_Sezoens-Kjell

Volgende week starten we in de Rally van Wervik, met onze Renault Twingo R1, voor de eerste keer in een VAS wedstrijd.  Met de Twingo rijden we terug in de klasse 2C, waarin ik vorig jaar reed met mijn Citroën Saxo,” aldus Kjell Vandenberghe. “Voor deze rally zal niet Lisa De Deyne co zijn, maar wel Tjorven Gouwy. Tjorven zat vorig jaar al naast me in het rechterzitje tijdens de TBR Rally.

Natuurlijk hoop ik om te winnen in de klasse 2C. Ik weet van vorig jaar dat de concurrenten in de klasse 2C niet van de poes zijn. Dus we zullen ons zeker moeten bewijzen. Na de Rally van Wervik zal je mij terug aan het werk zien in de Kenotek Ypres Rally met opnieuw Lisa De Deyne naast mij,” besluit Kjell.

RT2
KAMV

RallyTime animated
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X