Het DEGRO Rallyteam moet helaas forfait geven voor de ORC Rally van komende zondag. “Toen we deze week de wagen aan het klaarzetten waren is een elektronisch probleem opgedoken,” vertelde een ontgoochelde copiloot.

De afgelopen dagen werd intensief gezocht om dit probleem te kunnen oplossen, maar dit bleek zo goed als onmogelijk. “Starten was een optie, maar de kans dat we de electronica en de motor verder beschadigen is te groot.” aldus Fredericq Delplace. ’Samen met hoofdsponsor Degro hebben we beslist om niet te starten en eerst het probleem ten gronde aan te pakken.”

Uiteraard is dit heel frusterend voor piloot en copiloot. “Maar het perfectionisme van het team van Delplace zal in de toekomst zeker beloond worden. Gisteren had ik het wat moeilijk om het forfait te aanvaarden, maar deze morgen ben ik al gaan helpen met Fredericq in de garage om zo snel mogelijk een competitieve Porsche klaar te krijgen…” besluit copiloot Arne Bruneel.

RT_RSVM_2016_JV_276

RT1
BRC

KAMV
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X