Het DEGRO Rallyteam moet helaas forfait geven voor de ORC Rally van komende zondag. “Toen we deze week de wagen aan het klaarzetten waren is een elektronisch probleem opgedoken,” vertelde een ontgoochelde copiloot.

De afgelopen dagen werd intensief gezocht om dit probleem te kunnen oplossen, maar dit bleek zo goed als onmogelijk. “Starten was een optie, maar de kans dat we de electronica en de motor verder beschadigen is te groot.” aldus Fredericq Delplace. ’Samen met hoofdsponsor Degro hebben we beslist om niet te starten en eerst het probleem ten gronde aan te pakken.”

Uiteraard is dit heel frusterend voor piloot en copiloot. “Maar het perfectionisme van het team van Delplace zal in de toekomst zeker beloond worden. Gisteren had ik het wat moeilijk om het forfait te aanvaarden, maar deze morgen ben ik al gaan helpen met Fredericq in de garage om zo snel mogelijk een competitieve Porsche klaar te krijgen…” besluit copiloot Arne Bruneel.

RT_RSVM_2016_JV_276

BRC
RT2

Stannic
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X