Het DEGRO Rallyteam moet helaas forfait geven voor de ORC Rally van komende zondag. “Toen we deze week de wagen aan het klaarzetten waren is een elektronisch probleem opgedoken,” vertelde een ontgoochelde copiloot.

De afgelopen dagen werd intensief gezocht om dit probleem te kunnen oplossen, maar dit bleek zo goed als onmogelijk. “Starten was een optie, maar de kans dat we de electronica en de motor verder beschadigen is te groot.” aldus Fredericq Delplace. ’Samen met hoofdsponsor Degro hebben we beslist om niet te starten en eerst het probleem ten gronde aan te pakken.”

Uiteraard is dit heel frusterend voor piloot en copiloot. “Maar het perfectionisme van het team van Delplace zal in de toekomst zeker beloond worden. Gisteren had ik het wat moeilijk om het forfait te aanvaarden, maar deze morgen ben ik al gaan helpen met Fredericq in de garage om zo snel mogelijk een competitieve Porsche klaar te krijgen…” besluit copiloot Arne Bruneel.

RT_RSVM_2016_JV_276

RT2
RallyTime animated

KAMV
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X