Met ijzersterke tijden in de Rally van Haspengouw, een klinkende overwinning in de Rallye de Hannut en een mooie tweede plaats in de Rallysprint de Haillot, is Jonas Langenakens duidelijk in goede doen! Nu zaterdag trekt hij samen met Kenneth Delvaux naar het Noord-Limburgse Bocholt. De Sezoensrally is niet voor niets de lievelingsrally van het team door de vele listige onverharde stroken die de rally rijk is.

 
RVH_2016_RV_023

In het verleden kwam Jonas hier ook steeds goed voor de dag en konden meermaals mooie resultaten aan het palmares worden toegevoegd. “In tegenstelling tot sommige andere piloten, heb ik geen schrik voor de maaskiezel,” lacht Jonas. “Ik ben altijd blij te mogen terugkeren naar de wedstrijd van Jeff “Moustache” Steensels die samen met z’n team naast een feilloze organisatie ook telkens weer een uitdagend parcours kan voorschotelen. Met onze Mitsubishi Lancer Evo IX in Groep N configuratie kunnen we uiteraard niet meedoen voor het podium. Maar onze wagen is wel uitermate geschikt voor de lange onverharde stroken en haakse situaties waar je een hoge topsnelheid en veel tractie nodig hebt. We zouden dan ook graag enkele R5-wagens, als wagens van de topcategorie, voorblijven. Zeker als het wat nat ligt, kan dat wel in ons voordeel spelen. Maar met Hein Jonkers, altijd top in Bocholt en een scherp presterende Steve Bécaert liggen er nog snelle Evo-rijders op de loer. Maar ik sta ook scherp,” knipoogt Langenakens.

RT2
VAS

Jonas en Kenneth gaan zaterdag van start met startnummer 18.

RallyTime animated
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X