De Rallysprint van de Monteberg van afgelopen weekend was de thuiswedstrijd voor het DEGRO Rallyteam, er werd dan ook met man en macht gewerkt om de Porsche tijdig klaar te stomen voor deze wedstrijd. 

RT_opname zonder titel-0290

Sponsor DEGRO had ook heel wat klanten uitgenodigd om het team aan te moedigen, enkel de regen was een spelbreker.  “Niet enkel voor de klanten van DEGRO was de regen een spelbreker, al van bij de start voelde ik dat er in de regen niet veel mogelijk was…” aldus piloot Fredericq Delplace. “De beklimming van de Monteberg waren mijn eerste meters met deze Porsche in de regen, en ik had heel veel moeite om tractie te vinden. Toen het begon op te drogen kreeg ik vertrouwen in de wagen en ging het een stuk beter.”

“Natuurlijk had ik graag op het podium gestaan in mijn thuiswedstrijd,” wist copiloot Arne Bruneel aan te vullen. “Maar ik ben heel tevreden, want de Porsche staat zonder ook maar één schrammetje terug in de garage. Ik hou eigenlijk een heel goed gevoel over aan deze wedstrijd, het is duidelijk dat we met Fredericq niet enkel over een goede piloot beschikken, maar ook over een heel gedreven mechanicien. Tijdens de wedstrijd was hij al in overleg met de service-mannen hoe ze het vermogen beter op de baan konden zetten…”

BRC
RT1

Fredericq en Arne werden na een geslaagde eindsprint uiteindelijk zevende in deze wedstrijd, de volgende afspraak is de ORC Rally in Oostrozebeke.

KAMV
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X