De Rallysprint van de Monteberg van afgelopen weekend was de thuiswedstrijd voor het DEGRO Rallyteam, er werd dan ook met man en macht gewerkt om de Porsche tijdig klaar te stomen voor deze wedstrijd. 

RT_opname zonder titel-0290

Sponsor DEGRO had ook heel wat klanten uitgenodigd om het team aan te moedigen, enkel de regen was een spelbreker.  “Niet enkel voor de klanten van DEGRO was de regen een spelbreker, al van bij de start voelde ik dat er in de regen niet veel mogelijk was…” aldus piloot Fredericq Delplace. “De beklimming van de Monteberg waren mijn eerste meters met deze Porsche in de regen, en ik had heel veel moeite om tractie te vinden. Toen het begon op te drogen kreeg ik vertrouwen in de wagen en ging het een stuk beter.”

VAS
Stannic_animatie

“Natuurlijk had ik graag op het podium gestaan in mijn thuiswedstrijd,” wist copiloot Arne Bruneel aan te vullen. “Maar ik ben heel tevreden, want de Porsche staat zonder ook maar één schrammetje terug in de garage. Ik hou eigenlijk een heel goed gevoel over aan deze wedstrijd, het is duidelijk dat we met Fredericq niet enkel over een goede piloot beschikken, maar ook over een heel gedreven mechanicien. Tijdens de wedstrijd was hij al in overleg met de service-mannen hoe ze het vermogen beter op de baan konden zetten…”

Fredericq en Arne werden na een geslaagde eindsprint uiteindelijk zevende in deze wedstrijd, de volgende afspraak is de ORC Rally in Oostrozebeke.

BRC
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X