De Rallysprint van de Monteberg van afgelopen weekend was de thuiswedstrijd voor het DEGRO Rallyteam, er werd dan ook met man en macht gewerkt om de Porsche tijdig klaar te stomen voor deze wedstrijd. 

RT_opname zonder titel-0290

Sponsor DEGRO had ook heel wat klanten uitgenodigd om het team aan te moedigen, enkel de regen was een spelbreker.  “Niet enkel voor de klanten van DEGRO was de regen een spelbreker, al van bij de start voelde ik dat er in de regen niet veel mogelijk was…” aldus piloot Fredericq Delplace. “De beklimming van de Monteberg waren mijn eerste meters met deze Porsche in de regen, en ik had heel veel moeite om tractie te vinden. Toen het begon op te drogen kreeg ik vertrouwen in de wagen en ging het een stuk beter.”

“Natuurlijk had ik graag op het podium gestaan in mijn thuiswedstrijd,” wist copiloot Arne Bruneel aan te vullen. “Maar ik ben heel tevreden, want de Porsche staat zonder ook maar één schrammetje terug in de garage. Ik hou eigenlijk een heel goed gevoel over aan deze wedstrijd, het is duidelijk dat we met Fredericq niet enkel over een goede piloot beschikken, maar ook over een heel gedreven mechanicien. Tijdens de wedstrijd was hij al in overleg met de service-mannen hoe ze het vermogen beter op de baan konden zetten…”

BRC
VAS

Fredericq en Arne werden na een geslaagde eindsprint uiteindelijk zevende in deze wedstrijd, de volgende afspraak is de ORC Rally in Oostrozebeke.

RT1
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X