Vorig jaar sloot Andy Lefevere zijn rally seizoen af met een knappe tweede plaats in de Rally van Kortrijk. Tijdens de wintermaanden ging alle aandacht van Andy naar de bouw van een nieuwe toonzaal en werkplaats voor Yprauto.

DSC_0532

De Mitsubishi EVO X R4 werd immers vorig jaar volledig vernieuwd en staat bijgevolg wedstrijdklaar. “Maar de nieuwbouw nam een pak meer tijd in dan oorspronkelijk voorzien. We kunnen pas over een maand starten met de eigenlijke verhuis.” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

KAMV
RT1

Andy had graag aan de start gestaan van de TAC Rally in Tielt, maar kan zich onvoldoende vrijmaken om de wedstrijd goed voor te bereiden. Daarom werd beslist om pas te starten in de ORC Rally. Tegen halverwege mei moet de verhuis van Ieper naar Oostnieuwkerke zijn afgerond en kan Andy opnieuw meer tijd vrijmaken voor de rallysport.

Na Kortrijk hebben we de EVO aan de kant gezet en ik heb nog maar weinig tijd gehad om een programma uit te werken. Het zal in de ORC opnieuw wennen zijn na bijna 6 maanden, maar ik denk niet dat ik het ga verleerd zijn.” lacht Andy.

VAS
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X