Vorig jaar sloot Andy Lefevere zijn rally seizoen af met een knappe tweede plaats in de Rally van Kortrijk. Tijdens de wintermaanden ging alle aandacht van Andy naar de bouw van een nieuwe toonzaal en werkplaats voor Yprauto.

DSC_0532

De Mitsubishi EVO X R4 werd immers vorig jaar volledig vernieuwd en staat bijgevolg wedstrijdklaar. “Maar de nieuwbouw nam een pak meer tijd in dan oorspronkelijk voorzien. We kunnen pas over een maand starten met de eigenlijke verhuis.” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

Andy had graag aan de start gestaan van de TAC Rally in Tielt, maar kan zich onvoldoende vrijmaken om de wedstrijd goed voor te bereiden. Daarom werd beslist om pas te starten in de ORC Rally. Tegen halverwege mei moet de verhuis van Ieper naar Oostnieuwkerke zijn afgerond en kan Andy opnieuw meer tijd vrijmaken voor de rallysport.

RallyTime animated
BRC

Na Kortrijk hebben we de EVO aan de kant gezet en ik heb nog maar weinig tijd gehad om een programma uit te werken. Het zal in de ORC opnieuw wennen zijn na bijna 6 maanden, maar ik denk niet dat ik het ga verleerd zijn.” lacht Andy.

VAS
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X