Tijdens de Rally van Haspengouw behaalde Stefaan Notredame een 15de plaats algemeen en een 3de plaats in de klasse in het criterium. Een resultaat waar Stefaan best tevreden mee is. Voor de volgende manche van het criterium, in de TAC Rally, moest hij op zoek naar een nieuwe co-piloot.

RT_RVH_2016_RV_128-6

Tijdens de eerste ronde in Haspengouw was het nog wat aanpassen aan de kp’s. De 2de ronde voelde ik me in goede doen.” vertelt  Stefaan Notredame. “Ik ben dan ook best tevreden met het resultaat.

Omdat de co-pilote van de Pitstop Racing Events piloot overstapt naar een ander rally team, moest Stefaan op zoek naar een andere co-piloot. “Dank zij autostal Atlantic heb ik een andere co-pilote gevonden om mijn programma af te werken. Vanaf de TAC Rally zal Stefanie Fierens in het rechterzitje plaatsnemen.” aldus Stefaan Notredame.

RT1
RT2

Verder laat Stefaan ook nog weten dat meer dan waarschijnlijk de Rally van Ieper aan het programma wordt toegevoegd. Stefanie Fierens is afkomstig van Ieper en zou deze graag rijden. Geheel zeker is dit nog niet. Veel zal afhangen van het feit dat er moet gestart worden met aan het ERC gekoppelde banden of niet.

RT1
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X