Tijdens de Rally van Haspengouw behaalde Stefaan Notredame een 15de plaats algemeen en een 3de plaats in de klasse in het criterium. Een resultaat waar Stefaan best tevreden mee is. Voor de volgende manche van het criterium, in de TAC Rally, moest hij op zoek naar een nieuwe co-piloot.

RT_RVH_2016_RV_128-6

Tijdens de eerste ronde in Haspengouw was het nog wat aanpassen aan de kp’s. De 2de ronde voelde ik me in goede doen.” vertelt  Stefaan Notredame. “Ik ben dan ook best tevreden met het resultaat.

Omdat de co-pilote van de Pitstop Racing Events piloot overstapt naar een ander rally team, moest Stefaan op zoek naar een andere co-piloot. “Dank zij autostal Atlantic heb ik een andere co-pilote gevonden om mijn programma af te werken. Vanaf de TAC Rally zal Stefanie Fierens in het rechterzitje plaatsnemen.” aldus Stefaan Notredame.

RallyTime animated
RT2

Verder laat Stefaan ook nog weten dat meer dan waarschijnlijk de Rally van Ieper aan het programma wordt toegevoegd. Stefanie Fierens is afkomstig van Ieper en zou deze graag rijden. Geheel zeker is dit nog niet. Veel zal afhangen van het feit dat er moet gestart worden met aan het ERC gekoppelde banden of niet.

BRC
RallyTime animated
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
X