Tijdens de Rally van Haspengouw behaalde Stefaan Notredame een 15de plaats algemeen en een 3de plaats in de klasse in het criterium. Een resultaat waar Stefaan best tevreden mee is. Voor de volgende manche van het criterium, in de TAC Rally, moest hij op zoek naar een nieuwe co-piloot.

RT_RVH_2016_RV_128-6

Tijdens de eerste ronde in Haspengouw was het nog wat aanpassen aan de kp’s. De 2de ronde voelde ik me in goede doen.” vertelt  Stefaan Notredame. “Ik ben dan ook best tevreden met het resultaat.

Omdat de co-pilote van de Pitstop Racing Events piloot overstapt naar een ander rally team, moest Stefaan op zoek naar een andere co-piloot. “Dank zij autostal Atlantic heb ik een andere co-pilote gevonden om mijn programma af te werken. Vanaf de TAC Rally zal Stefanie Fierens in het rechterzitje plaatsnemen.” aldus Stefaan Notredame.

KAMV
RallyTime animated

Verder laat Stefaan ook nog weten dat meer dan waarschijnlijk de Rally van Ieper aan het programma wordt toegevoegd. Stefanie Fierens is afkomstig van Ieper en zou deze graag rijden. Geheel zeker is dit nog niet. Veel zal afhangen van het feit dat er moet gestart worden met aan het ERC gekoppelde banden of niet.

RT1
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X