29ste Titanic Rit

Op zaterdag 26 maart organiseert Renstal RT Titanic de 29ste editie van de Titanic Rit met vertrek en aankomst te Kasterlee. Het is een rittensportwedstrijd meetellend voor het VAS en de diverse PAK-kampioenschappen met een lengte van 100km en bestaande uit twee delen. De inschrijvingstafel opent vanaf 17u. De eerste wagen vertrekt om 19u01 en wordt aan de aankomst verwacht omstreeks 23u. Plaats van afspraak: Turnhoutsebaan 181, 2460 Kasterlee.  Alle wagens zijn toegelaten. Inschrijven kan via www.titanic.be. Je hebt de keuze tussen drie moeilijkheidsgraden: Recreatie voor de beginnende teams, Toerisme voor de gevorderden en Sport voor de experts in het rittensportgenre. Een aangename en budgetvriendelijke autosporttak voor iedereen toegankelijk! Iedereen van harte welkom!

RT1
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X