29ste Titanic Rit

Op zaterdag 26 maart organiseert Renstal RT Titanic de 29ste editie van de Titanic Rit met vertrek en aankomst te Kasterlee. Het is een rittensportwedstrijd meetellend voor het VAS en de diverse PAK-kampioenschappen met een lengte van 100km en bestaande uit twee delen. De inschrijvingstafel opent vanaf 17u. De eerste wagen vertrekt om 19u01 en wordt aan de aankomst verwacht omstreeks 23u. Plaats van afspraak: Turnhoutsebaan 181, 2460 Kasterlee.  Alle wagens zijn toegelaten. Inschrijven kan via www.titanic.be. Je hebt de keuze tussen drie moeilijkheidsgraden: Recreatie voor de beginnende teams, Toerisme voor de gevorderden en Sport voor de experts in het rittensportgenre. Een aangename en budgetvriendelijke autosporttak voor iedereen toegankelijk! Iedereen van harte welkom!

RT2
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X