29ste Titanic Rit

Op zaterdag 26 maart organiseert Renstal RT Titanic de 29ste editie van de Titanic Rit met vertrek en aankomst te Kasterlee. Het is een rittensportwedstrijd meetellend voor het VAS en de diverse PAK-kampioenschappen met een lengte van 100km en bestaande uit twee delen. De inschrijvingstafel opent vanaf 17u. De eerste wagen vertrekt om 19u01 en wordt aan de aankomst verwacht omstreeks 23u. Plaats van afspraak: Turnhoutsebaan 181, 2460 Kasterlee.  Alle wagens zijn toegelaten. Inschrijven kan via www.titanic.be. Je hebt de keuze tussen drie moeilijkheidsgraden: Recreatie voor de beginnende teams, Toerisme voor de gevorderden en Sport voor de experts in het rittensportgenre. Een aangename en budgetvriendelijke autosporttak voor iedereen toegankelijk! Iedereen van harte welkom!

KAMV
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X