Nadat we jammer genoeg Haspengouw moesten missen stonden we uiteraard te popelen om zo snel mogelijk er weer te kunnen invliegen. Moorslede is dus de ideale opwarmer voor het nieuwe seizoen.

opname zonder titel-6171

In Moorslede waren we meteen wakker van bij het begin met een 3de tijd algemeen en dus sneller dan thuisrijder Bert Coene. Het was wel al meteen duidelijk na de eerste ronde dat we de familie Van Hoof amper zouden kunnen bijbenen. De wagens zijn sneller en de 2 piloten die ermee rijden zijn niet van de minste. We wisten dus dat we met Bert zouden strijden voor die 3de plaats maar er is een spreekwoord die zegt: als 2 honden vechten om een been loopt de 3de ermee weg. Die 3de was dus Timoty van Parijs die uiteindelijk 1 sec voorsprong had waardoor ik 4de en Bert 5de eindigde. De ontgoocheling was er wel bij mij maar als je ziet dat zonder die problemen van Van Parijs we normaal gesproken geen kans maakte op die 3de plaats kan ik mij daarbij makkelijk neerleggen.

Na de wedstrijd hebben we uiteindelijk nog besloten om komend weekend naar Spa te trekken. We gaan er uiteindelijk maar met 1 doel en dat is zonder stress proberen rond de rijden en veel plezier maken. Niets moet en alles mag. Het is niet aan ons om in de moeilijkste rally van België veel te gaan bewijzen. We willen de wagen zonder al teveel schade weer mee naar huis nemen en het resultaat is bijzaak. De ervaren Kurt Declerck neemt de nota’s voor zijn rekening.

KAMV
RT1

VAS
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X