Na een drukke winterstop waren we blij eindelijk terug aan de start te staan. De eerste ronde hadden we voorgenomen om geen risico’s te nemen en we werkten de proef aan een strak tempo af. Met een tweede tijd in div 1-2 en 14e algemeen waren we zeer tevreden, al moesten we even de wenkbrauwen fronsen toen we de tijd van concurrent Stefan T’Joens zagen die met zijn Subaru maar liefst 12 sec sneller was.

opname zonder titel-5969
Bij de start van de tweede ronde kregen we opeens problemen met de koppeling. Na een paar bochten ging het terug beter maar af en toe dook het probleem terug op. Beetje gefrustreerd probeerden we de verloren tijd goed te maken maar daarbij gingen we even rond en in de laatste bocht schoven we in de gracht. Gelukkig stonden de juiste mensen op de juiste plaats. De toeschouwers wisten ons in zeer korte tijd terug op de weg te helpen waarmee we onze weg konden vervolgen. Super om te zien hoe de mensen ons toegesneld kwamen en er alles aan deden om ons verder te helpen, dikke merci hiervoor!

De laatste twee ronden verliepen vlekkeloos en we deden er alles aan om nog de spektakelbeker in de wacht te slepen. Het plezier kwam terug en op het einde van de dag hadden we terug een super gevoel. Bovendien konden we na alles nog terug komen naar de derde plaats in div. 1-2 waardoor we met opgeheven hoofd terug huiswaarts konden!

opname zonder titel-6635

KAMV
RT1

RT2
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X