Na een drukke winterstop waren we blij eindelijk terug aan de start te staan. De eerste ronde hadden we voorgenomen om geen risico’s te nemen en we werkten de proef aan een strak tempo af. Met een tweede tijd in div 1-2 en 14e algemeen waren we zeer tevreden, al moesten we even de wenkbrauwen fronsen toen we de tijd van concurrent Stefan T’Joens zagen die met zijn Subaru maar liefst 12 sec sneller was.

opname zonder titel-5969
Bij de start van de tweede ronde kregen we opeens problemen met de koppeling. Na een paar bochten ging het terug beter maar af en toe dook het probleem terug op. Beetje gefrustreerd probeerden we de verloren tijd goed te maken maar daarbij gingen we even rond en in de laatste bocht schoven we in de gracht. Gelukkig stonden de juiste mensen op de juiste plaats. De toeschouwers wisten ons in zeer korte tijd terug op de weg te helpen waarmee we onze weg konden vervolgen. Super om te zien hoe de mensen ons toegesneld kwamen en er alles aan deden om ons verder te helpen, dikke merci hiervoor!

De laatste twee ronden verliepen vlekkeloos en we deden er alles aan om nog de spektakelbeker in de wacht te slepen. Het plezier kwam terug en op het einde van de dag hadden we terug een super gevoel. Bovendien konden we na alles nog terug komen naar de derde plaats in div. 1-2 waardoor we met opgeheven hoofd terug huiswaarts konden!

opname zonder titel-6635

BRC
63ste OVV

VAS
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X