Na een drukke winterstop waren we blij eindelijk terug aan de start te staan. De eerste ronde hadden we voorgenomen om geen risico’s te nemen en we werkten de proef aan een strak tempo af. Met een tweede tijd in div 1-2 en 14e algemeen waren we zeer tevreden, al moesten we even de wenkbrauwen fronsen toen we de tijd van concurrent Stefan T’Joens zagen die met zijn Subaru maar liefst 12 sec sneller was.

opname zonder titel-5969
Bij de start van de tweede ronde kregen we opeens problemen met de koppeling. Na een paar bochten ging het terug beter maar af en toe dook het probleem terug op. Beetje gefrustreerd probeerden we de verloren tijd goed te maken maar daarbij gingen we even rond en in de laatste bocht schoven we in de gracht. Gelukkig stonden de juiste mensen op de juiste plaats. De toeschouwers wisten ons in zeer korte tijd terug op de weg te helpen waarmee we onze weg konden vervolgen. Super om te zien hoe de mensen ons toegesneld kwamen en er alles aan deden om ons verder te helpen, dikke merci hiervoor!

De laatste twee ronden verliepen vlekkeloos en we deden er alles aan om nog de spektakelbeker in de wacht te slepen. Het plezier kwam terug en op het einde van de dag hadden we terug een super gevoel. Bovendien konden we na alles nog terug komen naar de derde plaats in div. 1-2 waardoor we met opgeheven hoofd terug huiswaarts konden!

opname zonder titel-6635

RT1
VAS

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X