Na overleg beslist Brecht Hoorne om midden 2015 het seizoen voor bekeken te houden. Niet om de rallywereld vaarwel te zeggen. Wel om in 2016 goed voorbereid aan de start te komen.

TBR_2015_28_2

Brecht Hoorne vertelt:

Na de motorbreuk net voor de Omloop van Vlaanderen werd beslist ons seizoen voor 2015 te stoppen en alles op 2016 te zetten. De wagen werd volledig herbouwd en hier en daar kleine verbeteringen aangebracht. Bijna alles is nieuw en de verwachtingen voor 2016 zijn dan ook hoog gespannen. Voor het programma werden verschillende pistes overwogen. Uiteindelijk komen we terug in div. 1-2 aan de start met de focus op het VAS kampioenschap. Ook de TAC rally in Tielt staat op het programma. Halfweg het seizoen evalueren we alles en wordt bekeken welke richting we verder gaan en wat budgettair nog haalbaar is.

We zijn heel blij terug een jaartje te kunnen verder doen in onze geliefkoosde sport. Dit is enkel mogelijk door onze trouwe partners (Connectus, VHCG-Service, Garage Martens, Bjorn Six Classics, Garage De Prest, BMW Demey, Verzekeringen Goossens en Lannoo, Achnaton Boomverzoring, Crea Domotics)  en de hulp die we deze winter gekregen hebben om de wagen terug tiptop te zetten! Bedankt aan de betrokken personen!

VAS
Stannic

Dit weekend begint Brecht Hoorne aan het seizoen in de Rallysprint van Moorslede. Samen met co-piloot Jeroen Dorme start hij met nummer 58 op de deuren. Met zijn rijstijl is Brecht zeker niet kansloos voor de spektakelprijs. “De spektakelprijs zou super zijn, maar er zijn veel kanshebbers. Ik blijf trouw aan men gebruikelijke rijstijl waarmee we snelheid en spektakel proberen te combineren.” aldus Brecht Hoorne

ORC_2015_020-3

BRC
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X