Net zoals vorig jaar start het rallyseizoen voor Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens in Dadizele. Het team start in de Rallysprint van Moorslede met de pas opgebouwde Subaru Impreza STi. Het wordt alweer een uitdagend jaar voor het Fun Racing Team.

opname zonder titel-0060

Patrick Gaethofs vertelt:

Na de winterstop gaan we weer van start in het VAS kampioenschap met de Rallysprint van Moorslede.

Vorig jaar debuteerden we hier in divisie 2 met onze Honda Civic met realistische ambities om ergens mee te strijden voor de 5de plaats. De verassing was dan ook groot dat we al vrij snel konden meestrijden voor de eerste plaatsen en dat we uiteindelijk na een spannend seizoen kampioen zouden worden.

RT1
RallyTime animated

Dit jaar staan we opnieuw voor een uitdaging en starten we het kampioenschap in divisie 2 met een Subaru Impreza STi. We gaan dit jaar weer veel moeten leren. Een veel krachtigere wagen, hogere snelheden, andere remafstanden, nota’s aanpassen en de auto leren aanvoelen qua wegligging, grip en stabiliteit. Het zal een moeilijk seizoen worden voor ons, maar dat maakt het ook weer leuk en spannend.

We starten het kampioenschap met de bedoeling om de wagen te leren kennen en aan te voelen . De rallysprints van Moorslede en de Monteberg zijn daar ideaal voor. Een gekende proef die we 4 maal kunnen rijden . Na enkele wedstrijden zullen we evalueren hoe het leerproces verloopt. Hopelijk vinden we ook nog een extra sponsor om het seizoen af te maken.

opname zonder titel-0065

VAS
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X