Net zoals vorig jaar start het rallyseizoen voor Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens in Dadizele. Het team start in de Rallysprint van Moorslede met de pas opgebouwde Subaru Impreza STi. Het wordt alweer een uitdagend jaar voor het Fun Racing Team.

opname zonder titel-0060

Patrick Gaethofs vertelt:

Na de winterstop gaan we weer van start in het VAS kampioenschap met de Rallysprint van Moorslede.

Vorig jaar debuteerden we hier in divisie 2 met onze Honda Civic met realistische ambities om ergens mee te strijden voor de 5de plaats. De verassing was dan ook groot dat we al vrij snel konden meestrijden voor de eerste plaatsen en dat we uiteindelijk na een spannend seizoen kampioen zouden worden.

RallyTime animated
Stannic

Dit jaar staan we opnieuw voor een uitdaging en starten we het kampioenschap in divisie 2 met een Subaru Impreza STi. We gaan dit jaar weer veel moeten leren. Een veel krachtigere wagen, hogere snelheden, andere remafstanden, nota’s aanpassen en de auto leren aanvoelen qua wegligging, grip en stabiliteit. Het zal een moeilijk seizoen worden voor ons, maar dat maakt het ook weer leuk en spannend.

We starten het kampioenschap met de bedoeling om de wagen te leren kennen en aan te voelen . De rallysprints van Moorslede en de Monteberg zijn daar ideaal voor. Een gekende proef die we 4 maal kunnen rijden . Na enkele wedstrijden zullen we evalueren hoe het leerproces verloopt. Hopelijk vinden we ook nog een extra sponsor om het seizoen af te maken.

opname zonder titel-0065

RT1
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X