Na de mooie prestaties van vorig jaar werd er dit seizoen gekozen voor een nieuw concept met een nieuwe wagen. Na een positieve test in de 6 uren van Kortrijk hebben we beslist om in 2016 verder te gaan met de Ford Fiesta R2 uit de stallen van TeamFloral. Hiermee bevestigen wij onze deelname aan de Ford Performance Academy met een gevarieerd programma in binnen- en buitenland.

jv-1

Jelle Vermeire nam in de Sezoensrally voor de eerste maal deel met de Fiesta R2 samen met copilote Michelle Demeestere. Dit was een grote aanpassing na de deelnames in het JBRC met de Citroën DS3 R1, maar hierdoor was de keuze van de wagen voor dit seizoen snel gemaakt. De Ford Fiesta R2 heeft in het verleden al getoond dat het een zeer betrouwbare wagen is.

Het doel voor 2016 is om mee te strijden voor de titel in het Junior kampioenschap met daarnaast het absolute hoogtepunt de ADAC Rallye Deutschland die opgenomen is in de Ford Performance Academy.

De eerste wedstrijd waar we Jelle aan de start zien is de Haspengouw Rally eind deze maand. Het zal ongetwijfeld een strijd worden met het sterk bezette deelnemersveld bij de Juniors. Denk maar aan de Opel Adam met onder meer Delhez, Dewallef en Molle. Daarnaast is er ook nog de Peugeot 208 van Wagemans. Het co-zitje zal bemand worden door Tom Debergh na een goede samenwerking tijdens de Omloop Van Vlaanderen in 2015.

KAMV
RallyTime animated

jv-4De tweede manche van het kampioenschap in Spa laten we aan ons voorbij gaan. Vanaf de TAC rally in Tielt zal Michelle Demeestere, mijn vaste copilote het co-zitje opnieuw innemen om zo ons volledig programma af te werken. Daarnaast staat ook de Rallye de Wallonie op het programma alsook de Sezoensrally. En zoals eerder vermeld zal voor ons de Duitsland rally ongetwijfeld het hoogtepunt worden waar we voornamelijk ervaring willen opdoen met onze Ford Fiesta R2. We eindigen ons seizoen met de Omloop van Vlaanderen die mogelijks nog vervolgd wordt door de Condroz Rally.

Uiteraard kunnen wij dit niet doen zonder de goede steun van onze partners alsook de jarenlange ervaring van TeamFloral.

 
See you in Haspengouw!

 
jv-2

RT1
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X