Tijdens de wintermaanden  kreeg de Opel een opfrisbeurt. De Astra van het team staat er weer. Net als Kenny Leys die na een sabbatjaar opnieuw de nota’s zal lezen.

RvH_2015_109De Opel Astra 2.0 16V van het team Vanwinckelen – Leys heeft tijdens de winterstop wat restauratiewerk gekregen aan de carrosserie. De Astra, die jaren geleden bij CSL in Noorderwijk aangekocht werd, had door de jaren een wat roestige carrosserie gekregen. Deze delen zijn nu verwijderd. Er werden nieuwe panelen ingelast en deze werden voorzien van de nodige verf. De Astra staat klaar om het nieuwe seizoen te beginnen.

Naast de Opel Astra is ook Kenny Leys opnieuw paraat. Erik Vanwinckelen zal de nota’s terug doorkrijgen van Kenny Leys nadat deze een jaartje uit de actieve rallysport is geweest.  Kenny was opnieuw vader geworden en had naar aanleiding van deze gebeurtenis beslist om er een jaartje uit te stappen.

Kasterlee_2015_22Net zoals vorig jaar, zal het team starten in de Rally van Haspengouw (criterium).  De rest van het programma ligt nog niet vast. Wanneer de einduitslag goed is in en rond Landen, dan zal het volledige criterium kampioenschap gereden worden. Verder is de Opel Astra ook ingeschreven op 13/03/2016 in Hannuit (A.S.A.F.) en zal Erik Vanwinckelen ook inschrijven in een paar provinciale V.A.S. wedstrijden.

BRC
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X