Tijdens de wintermaanden  kreeg de Opel een opfrisbeurt. De Astra van het team staat er weer. Net als Kenny Leys die na een sabbatjaar opnieuw de nota’s zal lezen.

RvH_2015_109De Opel Astra 2.0 16V van het team Vanwinckelen – Leys heeft tijdens de winterstop wat restauratiewerk gekregen aan de carrosserie. De Astra, die jaren geleden bij CSL in Noorderwijk aangekocht werd, had door de jaren een wat roestige carrosserie gekregen. Deze delen zijn nu verwijderd. Er werden nieuwe panelen ingelast en deze werden voorzien van de nodige verf. De Astra staat klaar om het nieuwe seizoen te beginnen.

Naast de Opel Astra is ook Kenny Leys opnieuw paraat. Erik Vanwinckelen zal de nota’s terug doorkrijgen van Kenny Leys nadat deze een jaartje uit de actieve rallysport is geweest.  Kenny was opnieuw vader geworden en had naar aanleiding van deze gebeurtenis beslist om er een jaartje uit te stappen.

Kasterlee_2015_22Net zoals vorig jaar, zal het team starten in de Rally van Haspengouw (criterium).  De rest van het programma ligt nog niet vast. Wanneer de einduitslag goed is in en rond Landen, dan zal het volledige criterium kampioenschap gereden worden. Verder is de Opel Astra ook ingeschreven op 13/03/2016 in Hannuit (A.S.A.F.) en zal Erik Vanwinckelen ook inschrijven in een paar provinciale V.A.S. wedstrijden.

BRC
RT2
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X