Tijdens de wintermaanden  kreeg de Opel een opfrisbeurt. De Astra van het team staat er weer. Net als Kenny Leys die na een sabbatjaar opnieuw de nota’s zal lezen.

RvH_2015_109De Opel Astra 2.0 16V van het team Vanwinckelen – Leys heeft tijdens de winterstop wat restauratiewerk gekregen aan de carrosserie. De Astra, die jaren geleden bij CSL in Noorderwijk aangekocht werd, had door de jaren een wat roestige carrosserie gekregen. Deze delen zijn nu verwijderd. Er werden nieuwe panelen ingelast en deze werden voorzien van de nodige verf. De Astra staat klaar om het nieuwe seizoen te beginnen.

Naast de Opel Astra is ook Kenny Leys opnieuw paraat. Erik Vanwinckelen zal de nota’s terug doorkrijgen van Kenny Leys nadat deze een jaartje uit de actieve rallysport is geweest.  Kenny was opnieuw vader geworden en had naar aanleiding van deze gebeurtenis beslist om er een jaartje uit te stappen.

Kasterlee_2015_22Net zoals vorig jaar, zal het team starten in de Rally van Haspengouw (criterium).  De rest van het programma ligt nog niet vast. Wanneer de einduitslag goed is in en rond Landen, dan zal het volledige criterium kampioenschap gereden worden. Verder is de Opel Astra ook ingeschreven op 13/03/2016 in Hannuit (A.S.A.F.) en zal Erik Vanwinckelen ook inschrijven in een paar provinciale V.A.S. wedstrijden.

RT1
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X