Na zijn mooie VAS titel in 2015 wil Steve Becaert opnieuw bijleren en nieuwe proeven leren kennen. Daarom besliste de transporteur uit Poperinge om dit seizoen het volledige BK te rijden.

 

HMC_2015_06_3Onze eerste opdracht was natuurlijk kijken hoever we konden geraken qua budget, na onze VAS titel heb ik de indruk dat ik toch ietsje makkelijker aan budget kon geraken. Laat ons zeggen dat we zonder zware mechanische pech of zonder al te zware schuivers we zo goed als rond zijn qua budget om de 9 wedstrijden van het BK te rijden. De enige VAS wedstrijd die vaststaat is deze van Moorslede, doordat ik daar 2 jaar geleden mijn allereerste wedstrijd reed en de sfeer er top is kom ik er graag terug. Mede door de steun van nieuwe sponsor CRLS kunnen we dit mooie programma rijden. De enige ambitie zal zijn om deze wedstrijden uit te rijden zonder al teveel kleerscheuren. 7 van de 9 zijn totaal nieuw voor mij. Misschien hier en daar eens een top 10 plaats maar tussen dit massale R5 geweld zal dit niet zo simpel zijn.”

 

Voor de service van de Mitsubishi Lancer EVO X doet Steve opnieuw een beroep op Pevatec. “Met vorig seizoen 13 wedstrijden zonder mechanische pech kunnen we wel stellen dat dit team steeds alles op alles zet om de wagen iedere wedstrijd perfect af te leveren.

KAMV
RallyTime animated


ypres-59Voor de rest gaan we ook verder met Nico Beernaert als copiloot, iemand met deze ervaring zal ik goed kunnen gebruiken in deze toch wel zware soms meerdaagse wedstrijden. Enkel in Ieper neemt Gregory Verfaillie terug het rechter zitje voor zijn rekening. We hopen dit seizoen vooral veel plezier te hebben, niks moet en alles mag
!”

 
Op 5 juni zal het team ook een reuze BBQ organiseren ten voordele van het rallyteam. “Uiteraard hopen we massaal veel volk te mogen verwelkomen.

RT2
BRC
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X