Voor het nieuwe seizoen 2016 willen Mitch en Benny het over een andere boeg gaan gooien en onmiddellijk een gooi doen naar een eventuele titel in hun klasse, namelijk de klasse 2C.  Dat 2015 reeds een goed jaar was voor deze combinatie bleek uit de talloze succesvolle prestaties van dit team met nl. een klasse zege in zowel de rally de 12 Uren van Wervik, de rally van Staden en de rally van Kortrijk.  Hiernaast waren er ook nog een tweede plaats in de ORC-Canal Rally en in de Hemicuda rally in koekelare.  De enige wedstrijd waar men niet aan de finish kwam was de TBR-rally van Roeselare die volgend jaar een RS wordt.

6UK_101Het is de bedoeling van het team om deel te nemen aan het volledige kampioenschap, beginnende met de RS van Moorslede, waar het team reeds ingeschreven staat, gevolgd door de RS van de Monteberg, de ORC-canal Rally en de rally de 12 Uren van Wervik.  Hierna zal er een balans worden opgemaakt in functie van het kampioenschap en zal er worden beslist of het nog de moeite loont om verder te doen met de rest van het kampioenschap of dat men eerder à la carte zal rijden.

Om ons wat te steunen om onze doelstellingen van volgend jaar te verwezenlijken, zijn jullie allen welkom op ons jaarlijks kippenfestijn die zal doorgaan op 13 februari 2016 en dit in het CC te Dikkebus waar jullie kunnen genieten van een heerlijke kip aan het spit met frieten en groentjes én met een gratis aperitief aan de ingang.” laat Benny Aeck weten.

Stannic_animatie
BRC

RT1
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X