Voor het nieuwe seizoen 2016 willen Mitch en Benny het over een andere boeg gaan gooien en onmiddellijk een gooi doen naar een eventuele titel in hun klasse, namelijk de klasse 2C.  Dat 2015 reeds een goed jaar was voor deze combinatie bleek uit de talloze succesvolle prestaties van dit team met nl. een klasse zege in zowel de rally de 12 Uren van Wervik, de rally van Staden en de rally van Kortrijk.  Hiernaast waren er ook nog een tweede plaats in de ORC-Canal Rally en in de Hemicuda rally in koekelare.  De enige wedstrijd waar men niet aan de finish kwam was de TBR-rally van Roeselare die volgend jaar een RS wordt.

6UK_101Het is de bedoeling van het team om deel te nemen aan het volledige kampioenschap, beginnende met de RS van Moorslede, waar het team reeds ingeschreven staat, gevolgd door de RS van de Monteberg, de ORC-canal Rally en de rally de 12 Uren van Wervik.  Hierna zal er een balans worden opgemaakt in functie van het kampioenschap en zal er worden beslist of het nog de moeite loont om verder te doen met de rest van het kampioenschap of dat men eerder à la carte zal rijden.

Om ons wat te steunen om onze doelstellingen van volgend jaar te verwezenlijken, zijn jullie allen welkom op ons jaarlijks kippenfestijn die zal doorgaan op 13 februari 2016 en dit in het CC te Dikkebus waar jullie kunnen genieten van een heerlijke kip aan het spit met frieten en groentjes én met een gratis aperitief aan de ingang.” laat Benny Aeck weten.

KAMV
VAS
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X