Voor het nieuwe seizoen 2016 willen Mitch en Benny het over een andere boeg gaan gooien en onmiddellijk een gooi doen naar een eventuele titel in hun klasse, namelijk de klasse 2C.  Dat 2015 reeds een goed jaar was voor deze combinatie bleek uit de talloze succesvolle prestaties van dit team met nl. een klasse zege in zowel de rally de 12 Uren van Wervik, de rally van Staden en de rally van Kortrijk.  Hiernaast waren er ook nog een tweede plaats in de ORC-Canal Rally en in de Hemicuda rally in koekelare.  De enige wedstrijd waar men niet aan de finish kwam was de TBR-rally van Roeselare die volgend jaar een RS wordt.

6UK_101Het is de bedoeling van het team om deel te nemen aan het volledige kampioenschap, beginnende met de RS van Moorslede, waar het team reeds ingeschreven staat, gevolgd door de RS van de Monteberg, de ORC-canal Rally en de rally de 12 Uren van Wervik.  Hierna zal er een balans worden opgemaakt in functie van het kampioenschap en zal er worden beslist of het nog de moeite loont om verder te doen met de rest van het kampioenschap of dat men eerder à la carte zal rijden.

Om ons wat te steunen om onze doelstellingen van volgend jaar te verwezenlijken, zijn jullie allen welkom op ons jaarlijks kippenfestijn die zal doorgaan op 13 februari 2016 en dit in het CC te Dikkebus waar jullie kunnen genieten van een heerlijke kip aan het spit met frieten en groentjes én met een gratis aperitief aan de ingang.” laat Benny Aeck weten.

RT2
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X