RV-Sprint-2017-044

Het is reeds een jaar geleden dat we Patrick Gaethofs nog op de rallypaden zagen. Daar komt dit weekend echter verandering in. Waar het vorig seizoen stopte, pakt hij dit weekend de draad weer op. Zo staan Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens met een nieuw opgebouwde Honda Civic aan de start van de ORC Rally.

“Een jaar geleden starten we ook in de ORC Rally. Toen nog met de Subaru. Na enkele klassementsproeven zijn we echter overkop gegaan,” vertelt Patrick. “Het was het begin van een moeilijk jaar. Een jaar waarin we veel werk hadden om een andere wagen te bouwen. Maar we staan er terug. Nu zondag starten we in de ORC Rally in Oostrozebeke.”

“We hebben de wagen tijdens de Titanic Sprint in Kasterlee kunnen testen en deze test verliep vlekkeloos. Maar we zullen de eerste rally’s wel nodig hebben om weer in het ritme te komen en om de ophanging van de wagen wat aan te passen. Daarna hopen we toch weer met de top mee te strijden in onze klasse.”

KAMV
RT2

“Verder wil ik onze trouwe sponsors nog bedanken, Wolf Motor Oil en Autobat auto-onderdelen en allerhande batterijen. En natuurlijk ook onze supporters!” aldus Patrick.

KAMV
RallyTime animated
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X