Zaterdag wordt de 70ste Rallye des Ardennes gereden in Dinant. De wedstrijd staat op de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship Divisie 2. Dat betekent dat de wedstrijd in principe niet meetelt voor het Junior BRC. Maar, de deelnemers mogen in de loop van het seizoen één score inbrengen behaald in een wedstrijd van Divisie 2.

In Dinant komen drie jongeren aan de start die punten willen scoren voor het Junior BRC. Na zijn overwinning in Haspengouw, heeft Jonas Dewilde, de titelverdediger, al heel wat vertrouwen opgedaan aan het stuur van zijn Opel Corsa Rally4. Maar het spannende duel in de Rally van Haspengouw bewees ook dat Maxim Decock een gooi kan doen naar de overwinning met eenzelfde Opel Corsa Rally4. De West-Vlaming had zich aanvankelijk ingeschreven voor de Rallye du Touquet, verreden tijdens hetzelfde weekend, maar hij zal toch aan de start komen in Dinant.

De twee Opel-rijders krijgen weerwerk van de 25-jarige Corentin Fiasse, die met zijn Peugeot 208 Rally4 de proeven van de Rallye des Ardennes zal ontdekken

KAMV
RallyTime animated

KAMV
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X