winnaars vorig jubileum editie: croes-berode

De 55ste Rallye de Hannut staat op het punt weer een groot succes te worden dankzij de enthousiaste rallyfans in de Haspengouwstreek, de uitstekende organisatie en een aantrekkelijk parcours. De voorlopige lijst van ongeveer 150 deelnemers verdeeld over diverse klassen belooft een spectaculair evenement.

Vooral opvallend is de groeiende populariteit van de historics, met bijna 50 inschrijvingen in de PH en SR divisies. Dit staat garant voor spektakel en rivaliteit, vooral als de weersomstandigheden een rol spelen.

In Divisie 4, waar auto’s op competitiebanden uitkomen, zien we zo’n veertig deelnemers verdeeld over alle klassen met lokale favoriet Cédric Hubin in zijn Skoda Fabia en de Porsche 911 van Princen, Brahy, Delhez en Guillemin die de voorhoede aanvoeren. Een aantal Mitsubishi’s en BMW’s die zullen proberen hen het vuur aan de schenen te leggen.

RT2
RT1

In Divisie 3 strijden enkele piloten om de titel van koning van het asfalt van Haspengouw met Delleuse aan de top van de lijst gevolgd door snelle rijders als Humblet, Marique, Tordeurs en Pirnay. Een gedetailleerde blik op het deelnemersveld volgt wanneer de startnummers worden gepubliceerd, enkele dagen voor de race.

Op zondag 10 maart staan 3 lussen van 4 klassementsproeven op het programma. Maar eerst is er nog de Shakedown op vrijdag 8 maart. Dit biedt teams en bemanningen de kans om uitgebreide tests uit te voeren onder veilige omstandigheden met dezelfde ondersteuning als tijdens het evenement zelf.

Met de steun van Radio Compile belooft de organisatie live verslaggeving van bijna 12 uur. Het publiek kan vanaf 7 uur zondagochtend het evenement van dichtbij volgen. Het team Hubin-Riguelle, in hun Fabia R5, zal als ambassadeur van Radio Compile optreden.

Zoals gebruikelijk blijft de toegang tot de proeven gratis voor het publiek, maar de organisatoren moedigen de toeschouwers aan om hun sport te steunen door het programma te kopen dat verkrijgbaar zal zijn bij verkooppunten die later worden aangekondigd.

RT1
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X