De strijd in de vierde manche van de BRC Master Cup belooft erg boeiend te worden. Op de snelle, gladde baantjes rondom Tielt komen nogal wat snelle 50ers aan de start. Onder hen Roger Hodenius, de winnaar van de tweede manche in Vresse-sur-Semois. De Nederlander zorgt in de TAC Rally voor een Belgische primeur, want hij zal als eerste in het Kroon-Oil BRC een Skoda Fabia RS Rally2 aan de start brengen. We zijn benieuwd naar de tijden van de nieuwe bolide, die volgens velen de nieuwe referentie is in de categorie.

Toch zal Hodenius het niet makkelijk krijgen in Tielt, want met Bert Coene staat er een lokale specialist aan de start met een Ford Fiesta R5. Ook titelverdediger Jimmy D’hondt is van de partij, net als Richard Pex met zijn vertrouwde Citroën C3 Rally2.

Bij de GT’s start Henri Schmelcher bij de Masters, maar het meeste weerwerk moet Hodenius verwachten van Paul Lietaer met zijn snelle Opel Ascona 400. De snor is altijd bijzonder snel in Tielt. En laten we niet vergeten dat de leider in de BRC Master Cup ook aan de start komt. Franky Boulat zal in de eerste plaats strijden voor de overwinning in de M-Cup, maar hij zal zeker ook zijn collega Masters in het oog houden.

RT1
BRC

Kortom, het belooft een erg open strijd te worden in de Master Cup in Tielt. Afspraak zaterdag 8 april voor een dag vol top autosport in de TAC Rally.

RT1
RT2
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X