De strijd in de vierde manche van de BRC Master Cup belooft erg boeiend te worden. Op de snelle, gladde baantjes rondom Tielt komen nogal wat snelle 50ers aan de start. Onder hen Roger Hodenius, de winnaar van de tweede manche in Vresse-sur-Semois. De Nederlander zorgt in de TAC Rally voor een Belgische primeur, want hij zal als eerste in het Kroon-Oil BRC een Skoda Fabia RS Rally2 aan de start brengen. We zijn benieuwd naar de tijden van de nieuwe bolide, die volgens velen de nieuwe referentie is in de categorie.

Toch zal Hodenius het niet makkelijk krijgen in Tielt, want met Bert Coene staat er een lokale specialist aan de start met een Ford Fiesta R5. Ook titelverdediger Jimmy D’hondt is van de partij, net als Richard Pex met zijn vertrouwde Citroën C3 Rally2.

Bij de GT’s start Henri Schmelcher bij de Masters, maar het meeste weerwerk moet Hodenius verwachten van Paul Lietaer met zijn snelle Opel Ascona 400. De snor is altijd bijzonder snel in Tielt. En laten we niet vergeten dat de leider in de BRC Master Cup ook aan de start komt. Franky Boulat zal in de eerste plaats strijden voor de overwinning in de M-Cup, maar hij zal zeker ook zijn collega Masters in het oog houden.

63ste OVV
Stannic

Kortom, het belooft een erg open strijd te worden in de Master Cup in Tielt. Afspraak zaterdag 8 april voor een dag vol top autosport in de TAC Rally.

Stannic_animatie
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X