Nikolay Gryazin maakt zijn opwachting in de Condroz Rally. Met negen podiumplaatsen in het WRC2 en een eerder uitgeblonken te hebben in het ERC kunnen we gerust stellen dat de favorieten voor de eindoverwinning er een te duchten concurrent bijkrijgen.

Nikolay Gryazin, geboren in een familie van rallyrijders, trainde op het circuit voordat hij zich toelegde op de rallysport. Eerst in Oost-Europa en vervolgens in het ERC, waar hij vier overwinningen behaalde en in 2018 werd gekroond tot Europees Junior Kampioen. Vervolgens debuteert hij in 2019 in het WRC. Dit jaar won Gryazin het WRC2 in Sardinië. In Ieper werd hij vijfde in de categorie. Het Nederlandse team Wevers Sport zal aanwezig zijn om hem zeer professioneel van dienst te zijn.

Nikolay Gryazin zal het parcours met zijn zeer specifieke omstandigheden snel onder de knie moeten krijgen wil hij meespelen voor de overwinning.

VAS
BRC

Ander goed nieuws is de aanwezigheid van Jos Verstappen aan het stuur van een Citroën C3 Rally 2 van DG Sport. De vader van Max wordt bijgestaan door de winnaar van vorig jaar, Renaud Jamoul. De ervaring van de copiloot zal waardevol zijn voor de Nederlander en moet Verstappen in staat stellen om mee te strijden in de top van de wedstrijd. DG Sport brengt vier Citroën C3’s aan de start: Stéphane Lefebvre, Jos Verstappen, Maxime Potty en Roger Hodenius.

VAS
RT2
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X