Nikolay Gryazin maakt zijn opwachting in de Condroz Rally. Met negen podiumplaatsen in het WRC2 en een eerder uitgeblonken te hebben in het ERC kunnen we gerust stellen dat de favorieten voor de eindoverwinning er een te duchten concurrent bijkrijgen.

Nikolay Gryazin, geboren in een familie van rallyrijders, trainde op het circuit voordat hij zich toelegde op de rallysport. Eerst in Oost-Europa en vervolgens in het ERC, waar hij vier overwinningen behaalde en in 2018 werd gekroond tot Europees Junior Kampioen. Vervolgens debuteert hij in 2019 in het WRC. Dit jaar won Gryazin het WRC2 in Sardinië. In Ieper werd hij vijfde in de categorie. Het Nederlandse team Wevers Sport zal aanwezig zijn om hem zeer professioneel van dienst te zijn.

Nikolay Gryazin zal het parcours met zijn zeer specifieke omstandigheden snel onder de knie moeten krijgen wil hij meespelen voor de overwinning.

RallyTime animated
Stannic

Ander goed nieuws is de aanwezigheid van Jos Verstappen aan het stuur van een Citroën C3 Rally 2 van DG Sport. De vader van Max wordt bijgestaan door de winnaar van vorig jaar, Renaud Jamoul. De ervaring van de copiloot zal waardevol zijn voor de Nederlander en moet Verstappen in staat stellen om mee te strijden in de top van de wedstrijd. DG Sport brengt vier Citroën C3’s aan de start: Stéphane Lefebvre, Jos Verstappen, Maxime Potty en Roger Hodenius.

VAS
Stannic
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X