Nikolay Gryazin maakt zijn opwachting in de Condroz Rally. Met negen podiumplaatsen in het WRC2 en een eerder uitgeblonken te hebben in het ERC kunnen we gerust stellen dat de favorieten voor de eindoverwinning er een te duchten concurrent bijkrijgen.

Nikolay Gryazin, geboren in een familie van rallyrijders, trainde op het circuit voordat hij zich toelegde op de rallysport. Eerst in Oost-Europa en vervolgens in het ERC, waar hij vier overwinningen behaalde en in 2018 werd gekroond tot Europees Junior Kampioen. Vervolgens debuteert hij in 2019 in het WRC. Dit jaar won Gryazin het WRC2 in Sardinië. In Ieper werd hij vijfde in de categorie. Het Nederlandse team Wevers Sport zal aanwezig zijn om hem zeer professioneel van dienst te zijn.

Nikolay Gryazin zal het parcours met zijn zeer specifieke omstandigheden snel onder de knie moeten krijgen wil hij meespelen voor de overwinning.

VAS
RT2

Ander goed nieuws is de aanwezigheid van Jos Verstappen aan het stuur van een Citroën C3 Rally 2 van DG Sport. De vader van Max wordt bijgestaan door de winnaar van vorig jaar, Renaud Jamoul. De ervaring van de copiloot zal waardevol zijn voor de Nederlander en moet Verstappen in staat stellen om mee te strijden in de top van de wedstrijd. DG Sport brengt vier Citroën C3’s aan de start: Stéphane Lefebvre, Jos Verstappen, Maxime Potty en Roger Hodenius.

VAS
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X