Nikolay Gryazin maakt zijn opwachting in de Condroz Rally. Met negen podiumplaatsen in het WRC2 en een eerder uitgeblonken te hebben in het ERC kunnen we gerust stellen dat de favorieten voor de eindoverwinning er een te duchten concurrent bijkrijgen.

Nikolay Gryazin, geboren in een familie van rallyrijders, trainde op het circuit voordat hij zich toelegde op de rallysport. Eerst in Oost-Europa en vervolgens in het ERC, waar hij vier overwinningen behaalde en in 2018 werd gekroond tot Europees Junior Kampioen. Vervolgens debuteert hij in 2019 in het WRC. Dit jaar won Gryazin het WRC2 in Sardinië. In Ieper werd hij vijfde in de categorie. Het Nederlandse team Wevers Sport zal aanwezig zijn om hem zeer professioneel van dienst te zijn.

Nikolay Gryazin zal het parcours met zijn zeer specifieke omstandigheden snel onder de knie moeten krijgen wil hij meespelen voor de overwinning.

KAMV
RallyTime animated

Ander goed nieuws is de aanwezigheid van Jos Verstappen aan het stuur van een Citroën C3 Rally 2 van DG Sport. De vader van Max wordt bijgestaan door de winnaar van vorig jaar, Renaud Jamoul. De ervaring van de copiloot zal waardevol zijn voor de Nederlander en moet Verstappen in staat stellen om mee te strijden in de top van de wedstrijd. DG Sport brengt vier Citroën C3’s aan de start: Stéphane Lefebvre, Jos Verstappen, Maxime Potty en Roger Hodenius.

BRC
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X