Met een “co-drive” event en rondrit op zaterdag en een snelheidswedstrijd op zondag is Huy volgend weekend de “place to be” voor Porsche liefhebbers. Op de voorlopige lijsten staan al 130 Porsches ingeschreven voor de rondrit en 21 voor de snelheidswedstrijden.

Heb je er altijd van gedroomd om mee te rijden met een Porsche? Dan kan deze droom werkelijkheid worden op zaterdag 8 oktober. Mits een financiële bijdrage – alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen – kan het publiek tijdens dit “co-drive” evenement plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen. Het is bovendien een ludieke manier om tegelijk een goed doel te helpen, en de genieten van de Flat Six-motor, aan de zijde van de eigenaar. De opbrengst van dit liefdadigheidsevenement wordt gedoneerd aan de vereniging Do Mi Si La Do Ré, die werkt aan de bouw van een huis voor ongeveer tien volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en daarmee samenhangende lichamelijke beperkingen. Meer info op Co-Drive – r4p.be.

Daarnaast is er ook een toeristische rondrit op zaterdag. Het geeft de eigenaars van een Porsche de gelegenheid om, aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche, deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. Deze landelijke rondrit wordt op afgewerkt met alle respect voor de verkeerscode. Op de inschrijvingslijst prijken niet minder dan 130 Porsches. Onder andere Bernard Munster is een van de deelnemers.

BRC
KAMV

Op zondag is er dan het sportieve luik van de Rally 4 Porsche. Op de voorlopige lijst staan 21 deelnemers. Bij de moderne wagens wordt een strijd verwacht tussen Delhez, Monnens en Lefevere. Bij de historics is het uitkijken naar Mazuin, Munster en Myllevile.

Piloot Wagen Cat
BAUGNET Xavier PORSCHE 997 GT3
DELHEZ Romain PORSCHE 997 GT3
LEFEVERE Andy PORSCHE 997 GT3
MONNENS Gunther PORSCHE 991 GT3
BAUDART Jean Pierre PORSCHE 944 Historics
MARCY Gérard PORSCHE 911 SC Historics
MAZUIN Thibaut PORSCHE 911 SC Gr.4 Historics
MUNSTER Grégoire PORSCHE 911 SC PROTO Historics
MYLLEVILLE Patrick PORSCHE 911 SC Historics
WILKIN William PORSCHE 911 SC Historics
BAWIR Serge PORSCHE 911T VHRS 65
BULEN Jürgen PORSCHE 911 VHRS 65
DELOBE Marc PORSCHE 944 VHRS 65
EVRARD Jacques PORSCHE 911 VHRS 65
FAGOT Paul-Henri PORSCHE 911 RS Spec VHRS 65
GATHY Didier PORSCHE 911 VHRS 65
LACROIX Francis PORSCHE 911 VHRS 65
MARCHETTI Jean-Marie PORSCHE 911 SC VHRS 50
VAN DEN BROECK Michel PORSCHE 911 Carrera RS Gr.3 VHRS 50
MARCY Luis PORSCHE 911 SC Demo
SACRE Bruno PORSCHE 924S Demo

VAS
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X