Zaterdagavond, bij het afsluiten van de Omloop van Vlaanderen, de zevende manche van het BRC, mocht Freddy Hindryckx ook het eindpodium op. Als secretaris van autostal Atlantic ontving hij immers de trofee van beste renstal in deze rally.

“Meteen een unicum voor ons” reageert Freddy, “gezien het de eerste maal is dat we in deze internationale wedstrijd als beste renstal naar voor komen. We waren met een uitgebreid peloton aan de start gekomen in Roeselare, en we danken dan ook alle piloten en co-piloten die onze kleur hoog in het vaandel dragen. Een dikke proficiat aan de rijders die de finish haalden. Voor de anderen zouden we zeggen kop op en volgende keer beter. Wij zijn er 24/7 voor al onze leden, en hun prestaties zijn voor ons het perfecte bedankingsgeschenk. In veel regionale rally’s wisten we al te schitteren, de trofee in de Omloop van Vlaanderen doet dan ook extra goed.”

Het bestuur van autostal Atlantic is nu in volle voorbereiding van de Hemicudarally, die zij in en om Koekelare organiseren samen met autostal Hemicuda. Deze rally gaat door op zaterdag 15 en zondag 16 oktober.

RallyTime animated
BRC

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X