Zaterdagavond, bij het afsluiten van de Omloop van Vlaanderen, de zevende manche van het BRC, mocht Freddy Hindryckx ook het eindpodium op. Als secretaris van autostal Atlantic ontving hij immers de trofee van beste renstal in deze rally.

“Meteen een unicum voor ons” reageert Freddy, “gezien het de eerste maal is dat we in deze internationale wedstrijd als beste renstal naar voor komen. We waren met een uitgebreid peloton aan de start gekomen in Roeselare, en we danken dan ook alle piloten en co-piloten die onze kleur hoog in het vaandel dragen. Een dikke proficiat aan de rijders die de finish haalden. Voor de anderen zouden we zeggen kop op en volgende keer beter. Wij zijn er 24/7 voor al onze leden, en hun prestaties zijn voor ons het perfecte bedankingsgeschenk. In veel regionale rally’s wisten we al te schitteren, de trofee in de Omloop van Vlaanderen doet dan ook extra goed.”

Het bestuur van autostal Atlantic is nu in volle voorbereiding van de Hemicudarally, die zij in en om Koekelare organiseren samen met autostal Hemicuda. Deze rally gaat door op zaterdag 15 en zondag 16 oktober.

KAMV
VAS

RallyTime animated
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X