Zaterdagavond, bij het afsluiten van de Omloop van Vlaanderen, de zevende manche van het BRC, mocht Freddy Hindryckx ook het eindpodium op. Als secretaris van autostal Atlantic ontving hij immers de trofee van beste renstal in deze rally.

“Meteen een unicum voor ons” reageert Freddy, “gezien het de eerste maal is dat we in deze internationale wedstrijd als beste renstal naar voor komen. We waren met een uitgebreid peloton aan de start gekomen in Roeselare, en we danken dan ook alle piloten en co-piloten die onze kleur hoog in het vaandel dragen. Een dikke proficiat aan de rijders die de finish haalden. Voor de anderen zouden we zeggen kop op en volgende keer beter. Wij zijn er 24/7 voor al onze leden, en hun prestaties zijn voor ons het perfecte bedankingsgeschenk. In veel regionale rally’s wisten we al te schitteren, de trofee in de Omloop van Vlaanderen doet dan ook extra goed.”

Het bestuur van autostal Atlantic is nu in volle voorbereiding van de Hemicudarally, die zij in en om Koekelare organiseren samen met autostal Hemicuda. Deze rally gaat door op zaterdag 15 en zondag 16 oktober.

KAMV
RT2

RT1
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X