Voor het tweede jaar op rij is de Ardeca Ypres Rally opgenomen in het lijstje van meest prestigieuze wedstrijden, meetellend voor het WRC. En voor het tweede jaar op rij is de West-Vlaamse Autostal Atlantic ook één van de grootste leveranciers van deelnemende teams. De club van voorzitter Danny Debruyne en secretaris Freddy Hindryckx zorgt voor maar liefst 50 wagens, voorrijders incluis, die de kleuren verdedigen van de club met als thuishaven Koekelare.

“In alle geledingen zijn we sterk vertegenwoordigd, en heel wat van onze rijders azen op een sterke prestatie naargelang hun eigen mogelijkheden en de capaciteiten van de wagen” reageert Freddy Hindryckx.

“Om onze leden zoveel mogelijk bij te staan voorzien we een uitgebreide assistentiestand, net als vorig jaar gelegen in de Rijselstraat, dicht bij de Grote Markt. Onze “Atlantic-village” zal plaats bieden aan onze deelnemende teams wanneer ze Ieper aandoen voor de nodige assistentie. Natuurlijk weten we dat niet iedereen hier present zal tekenen, en soms wel eens op de stand van hun tuner en/of verhuurbedrijf zal te vinden zijn. Maar heel wat rijders lieten nu al verstaan dat ze wat graag hun tenten zullen opslaan in onze Atlantic-village. De familieleden, vrienden en supporters zijn dan ook zeker welkom om een glimp op te vangen van piloot en/of co-piloot, van de sleutelende mecaniciens of gewoon om eventjes een stand van zaken te vernemen rond hun geliefkoosde team. Het ideale alternatief om eventjes te verpozen tussen de verschillende klassementsproeven door.”

RT1
KAMV

RT2
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X