Voor het tweede jaar op rij is de Ardeca Ypres Rally opgenomen in het lijstje van meest prestigieuze wedstrijden, meetellend voor het WRC. En voor het tweede jaar op rij is de West-Vlaamse Autostal Atlantic ook één van de grootste leveranciers van deelnemende teams. De club van voorzitter Danny Debruyne en secretaris Freddy Hindryckx zorgt voor maar liefst 50 wagens, voorrijders incluis, die de kleuren verdedigen van de club met als thuishaven Koekelare.

“In alle geledingen zijn we sterk vertegenwoordigd, en heel wat van onze rijders azen op een sterke prestatie naargelang hun eigen mogelijkheden en de capaciteiten van de wagen” reageert Freddy Hindryckx.

“Om onze leden zoveel mogelijk bij te staan voorzien we een uitgebreide assistentiestand, net als vorig jaar gelegen in de Rijselstraat, dicht bij de Grote Markt. Onze “Atlantic-village” zal plaats bieden aan onze deelnemende teams wanneer ze Ieper aandoen voor de nodige assistentie. Natuurlijk weten we dat niet iedereen hier present zal tekenen, en soms wel eens op de stand van hun tuner en/of verhuurbedrijf zal te vinden zijn. Maar heel wat rijders lieten nu al verstaan dat ze wat graag hun tenten zullen opslaan in onze Atlantic-village. De familieleden, vrienden en supporters zijn dan ook zeker welkom om een glimp op te vangen van piloot en/of co-piloot, van de sleutelende mecaniciens of gewoon om eventjes een stand van zaken te vernemen rond hun geliefkoosde team. Het ideale alternatief om eventjes te verpozen tussen de verschillende klassementsproeven door.”

RT2
RallyTime animated

Stannic_animatie
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X