Voor het tweede jaar op rij is de Ardeca Ypres Rally opgenomen in het lijstje van meest prestigieuze wedstrijden, meetellend voor het WRC. En voor het tweede jaar op rij is de West-Vlaamse Autostal Atlantic ook één van de grootste leveranciers van deelnemende teams. De club van voorzitter Danny Debruyne en secretaris Freddy Hindryckx zorgt voor maar liefst 50 wagens, voorrijders incluis, die de kleuren verdedigen van de club met als thuishaven Koekelare.

“In alle geledingen zijn we sterk vertegenwoordigd, en heel wat van onze rijders azen op een sterke prestatie naargelang hun eigen mogelijkheden en de capaciteiten van de wagen” reageert Freddy Hindryckx.

“Om onze leden zoveel mogelijk bij te staan voorzien we een uitgebreide assistentiestand, net als vorig jaar gelegen in de Rijselstraat, dicht bij de Grote Markt. Onze “Atlantic-village” zal plaats bieden aan onze deelnemende teams wanneer ze Ieper aandoen voor de nodige assistentie. Natuurlijk weten we dat niet iedereen hier present zal tekenen, en soms wel eens op de stand van hun tuner en/of verhuurbedrijf zal te vinden zijn. Maar heel wat rijders lieten nu al verstaan dat ze wat graag hun tenten zullen opslaan in onze Atlantic-village. De familieleden, vrienden en supporters zijn dan ook zeker welkom om een glimp op te vangen van piloot en/of co-piloot, van de sleutelende mecaniciens of gewoon om eventjes een stand van zaken te vernemen rond hun geliefkoosde team. Het ideale alternatief om eventjes te verpozen tussen de verschillende klassementsproeven door.”

BRC
KAMV

KAMV
BRC
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X