Bijna duizend dagen, 994 dagen om precies te zijn. Zoveel tijd zit er tussen zijn laatste wedstrijd, de Hemicuda Rally 2018 en nu zondag de TBR Rallysprint. Michael Lynneel kijkt dan ook uit naar zijn comeback.

Na een seizoen met veel pech, lastte Michael in 2019 een sabbatjaar in. Een jaar om te herbronnen, een jaar om de wagen te verbeteren met de bedoeling om goed voorbereid te starten in 2020.
“In 2019 werd de wagen grondig aangepakt,” vertelt Michael. “Zo werd de motor compleet vernieuwd. Ons seizoen zou starten met de rallysprint van Moorslede. Covid-19 besliste er echter anders over.”

Een vernieuwde motor, een nieuwe copiloot. Alhoewel helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen.
“Griffin Seynaeve zal plaatnemen in het cozitje. Het klopt dat hij niet helemaal nieuw is voor mij. In 2016 navigeerde hij mij in de Mitsubishi Lancer Evo VI. Hij maakt zondag wel een soort van debuut. Het is immers voor het eerst dat Griffin zal meerijden in een voortrekker.”

In totaal staat er dit seizoen een viertal wedstrijden op het programma.
“We starten nu zondag in de TBR Rallysprint. Deze wedstrijd beschouwen we als een testwedstrijd. De wagen heeft sinds de vernieuwingen nog geen kilometer gereden. Verder staat nog de Rally van Staden, Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk op het programma.”

RT1
RT2

Tot slot wil Michael de sponsors danken voor het vertrouwen. Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel. Zonder hen geen rally aldus Michael.

KAMV
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X