Bijna duizend dagen, 994 dagen om precies te zijn. Zoveel tijd zit er tussen zijn laatste wedstrijd, de Hemicuda Rally 2018 en nu zondag de TBR Rallysprint. Michael Lynneel kijkt dan ook uit naar zijn comeback.

Na een seizoen met veel pech, lastte Michael in 2019 een sabbatjaar in. Een jaar om te herbronnen, een jaar om de wagen te verbeteren met de bedoeling om goed voorbereid te starten in 2020.
“In 2019 werd de wagen grondig aangepakt,” vertelt Michael. “Zo werd de motor compleet vernieuwd. Ons seizoen zou starten met de rallysprint van Moorslede. Covid-19 besliste er echter anders over.”

Een vernieuwde motor, een nieuwe copiloot. Alhoewel helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen.
“Griffin Seynaeve zal plaatnemen in het cozitje. Het klopt dat hij niet helemaal nieuw is voor mij. In 2016 navigeerde hij mij in de Mitsubishi Lancer Evo VI. Hij maakt zondag wel een soort van debuut. Het is immers voor het eerst dat Griffin zal meerijden in een voortrekker.”

In totaal staat er dit seizoen een viertal wedstrijden op het programma.
“We starten nu zondag in de TBR Rallysprint. Deze wedstrijd beschouwen we als een testwedstrijd. De wagen heeft sinds de vernieuwingen nog geen kilometer gereden. Verder staat nog de Rally van Staden, Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk op het programma.”

KAMV
RT2

Tot slot wil Michael de sponsors danken voor het vertrouwen. Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel. Zonder hen geen rally aldus Michael.

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X