Bijna duizend dagen, 994 dagen om precies te zijn. Zoveel tijd zit er tussen zijn laatste wedstrijd, de Hemicuda Rally 2018 en nu zondag de TBR Rallysprint. Michael Lynneel kijkt dan ook uit naar zijn comeback.

Na een seizoen met veel pech, lastte Michael in 2019 een sabbatjaar in. Een jaar om te herbronnen, een jaar om de wagen te verbeteren met de bedoeling om goed voorbereid te starten in 2020.
“In 2019 werd de wagen grondig aangepakt,” vertelt Michael. “Zo werd de motor compleet vernieuwd. Ons seizoen zou starten met de rallysprint van Moorslede. Covid-19 besliste er echter anders over.”

Een vernieuwde motor, een nieuwe copiloot. Alhoewel helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen.
“Griffin Seynaeve zal plaatnemen in het cozitje. Het klopt dat hij niet helemaal nieuw is voor mij. In 2016 navigeerde hij mij in de Mitsubishi Lancer Evo VI. Hij maakt zondag wel een soort van debuut. Het is immers voor het eerst dat Griffin zal meerijden in een voortrekker.”

In totaal staat er dit seizoen een viertal wedstrijden op het programma.
“We starten nu zondag in de TBR Rallysprint. Deze wedstrijd beschouwen we als een testwedstrijd. De wagen heeft sinds de vernieuwingen nog geen kilometer gereden. Verder staat nog de Rally van Staden, Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk op het programma.”

RallyTime animated
BRC

Tot slot wil Michael de sponsors danken voor het vertrouwen. Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel. Zonder hen geen rally aldus Michael.

BRC
KAMV
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X