Bijna duizend dagen, 994 dagen om precies te zijn. Zoveel tijd zit er tussen zijn laatste wedstrijd, de Hemicuda Rally 2018 en nu zondag de TBR Rallysprint. Michael Lynneel kijkt dan ook uit naar zijn comeback.

Na een seizoen met veel pech, lastte Michael in 2019 een sabbatjaar in. Een jaar om te herbronnen, een jaar om de wagen te verbeteren met de bedoeling om goed voorbereid te starten in 2020.
“In 2019 werd de wagen grondig aangepakt,” vertelt Michael. “Zo werd de motor compleet vernieuwd. Ons seizoen zou starten met de rallysprint van Moorslede. Covid-19 besliste er echter anders over.”

Een vernieuwde motor, een nieuwe copiloot. Alhoewel helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen.
“Griffin Seynaeve zal plaatnemen in het cozitje. Het klopt dat hij niet helemaal nieuw is voor mij. In 2016 navigeerde hij mij in de Mitsubishi Lancer Evo VI. Hij maakt zondag wel een soort van debuut. Het is immers voor het eerst dat Griffin zal meerijden in een voortrekker.”

In totaal staat er dit seizoen een viertal wedstrijden op het programma.
“We starten nu zondag in de TBR Rallysprint. Deze wedstrijd beschouwen we als een testwedstrijd. De wagen heeft sinds de vernieuwingen nog geen kilometer gereden. Verder staat nog de Rally van Staden, Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk op het programma.”

VAS
RT1

Tot slot wil Michael de sponsors danken voor het vertrouwen. Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel. Zonder hen geen rally aldus Michael.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X