Photo by Rally-Art Photography

Dit weekend is het eindelijk zover. Later dan velen gehoopt hadden, trekt ook in België het rallyseizoen zich op gang met zaterdag de eerste BRC-wedstrijd en zondag de eerste VAS-wedstrijd. Een moment waar ook het Blue Racing Team naar uitkijkt.

“Het is zover! We kunnen de rallysport hervatten,” klinkt het opgelucht bij Tommy Aeck. “Aanstaande zondag starten we in onze eerste rally, de Monteberg Rally. De wagen kreeg een volledige check-up en de nodige verbeteringen om het seizoen 2020 te kunnen starten. Maar helaas moesten we deze op stal laten staan door de aanhoudende coronacrisis. We zijn er in ieder geval klaar voor om zondag de BMW nog eens goed te laten brullen en de nodige fun op te snuiven. De Monteberg Rally wordt een test met de nieuwe motor in de BMW. We zullen vooral genieten van het gebeuren en terug stelselmatig opbouwen.”

Na de Monteberg Rally gaat het richting TBR waar Koenraad Vandamme plaatsneemt naast Didier Spillebeen. Daarna neemt Tommy terug plaats in het rechterzitje van de blauwe beamer tijdens de Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

VAS
RT1

“Het is mogelijk dat we nog andere wedstrijden toevoegen aan ons programma. We bekijken wat er nog mogelijk is,” aldus Tommy. “Via deze weg danken we ook Bère voor het ontwerp van de mooie livery en onze trouwe sponsors die ons blijven steunen in deze tijden van Corona: #Autoparts Stekelorum, #Amerlynck, #Plantenshop Buxushoeve, #Tommy textile, #Patrick Buyse, #Bremico,  #Wico, #@lcomfix

Stannic_animatie
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X