Photo by Rally-Art Photography

Dit weekend is het eindelijk zover. Later dan velen gehoopt hadden, trekt ook in België het rallyseizoen zich op gang met zaterdag de eerste BRC-wedstrijd en zondag de eerste VAS-wedstrijd. Een moment waar ook het Blue Racing Team naar uitkijkt.

“Het is zover! We kunnen de rallysport hervatten,” klinkt het opgelucht bij Tommy Aeck. “Aanstaande zondag starten we in onze eerste rally, de Monteberg Rally. De wagen kreeg een volledige check-up en de nodige verbeteringen om het seizoen 2020 te kunnen starten. Maar helaas moesten we deze op stal laten staan door de aanhoudende coronacrisis. We zijn er in ieder geval klaar voor om zondag de BMW nog eens goed te laten brullen en de nodige fun op te snuiven. De Monteberg Rally wordt een test met de nieuwe motor in de BMW. We zullen vooral genieten van het gebeuren en terug stelselmatig opbouwen.”

Na de Monteberg Rally gaat het richting TBR waar Koenraad Vandamme plaatsneemt naast Didier Spillebeen. Daarna neemt Tommy terug plaats in het rechterzitje van de blauwe beamer tijdens de Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

“Het is mogelijk dat we nog andere wedstrijden toevoegen aan ons programma. We bekijken wat er nog mogelijk is,” aldus Tommy. “Via deze weg danken we ook Bère voor het ontwerp van de mooie livery en onze trouwe sponsors die ons blijven steunen in deze tijden van Corona: #Autoparts Stekelorum, #Amerlynck, #Plantenshop Buxushoeve, #Tommy textile, #Patrick Buyse, #Bremico,  #Wico, #@lcomfix

RallyTime animated
RT1

RT1
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X