Photo by Rally-Art Photography

Dit weekend is het eindelijk zover. Later dan velen gehoopt hadden, trekt ook in België het rallyseizoen zich op gang met zaterdag de eerste BRC-wedstrijd en zondag de eerste VAS-wedstrijd. Een moment waar ook het Blue Racing Team naar uitkijkt.

“Het is zover! We kunnen de rallysport hervatten,” klinkt het opgelucht bij Tommy Aeck. “Aanstaande zondag starten we in onze eerste rally, de Monteberg Rally. De wagen kreeg een volledige check-up en de nodige verbeteringen om het seizoen 2020 te kunnen starten. Maar helaas moesten we deze op stal laten staan door de aanhoudende coronacrisis. We zijn er in ieder geval klaar voor om zondag de BMW nog eens goed te laten brullen en de nodige fun op te snuiven. De Monteberg Rally wordt een test met de nieuwe motor in de BMW. We zullen vooral genieten van het gebeuren en terug stelselmatig opbouwen.”

Na de Monteberg Rally gaat het richting TBR waar Koenraad Vandamme plaatsneemt naast Didier Spillebeen. Daarna neemt Tommy terug plaats in het rechterzitje van de blauwe beamer tijdens de Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

“Het is mogelijk dat we nog andere wedstrijden toevoegen aan ons programma. We bekijken wat er nog mogelijk is,” aldus Tommy. “Via deze weg danken we ook Bère voor het ontwerp van de mooie livery en onze trouwe sponsors die ons blijven steunen in deze tijden van Corona: #Autoparts Stekelorum, #Amerlynck, #Plantenshop Buxushoeve, #Tommy textile, #Patrick Buyse, #Bremico,  #Wico, #@lcomfix

RT1
VAS

VAS
KAMV
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X