Photo by Rally-Art Photography

Dit weekend is het eindelijk zover. Later dan velen gehoopt hadden, trekt ook in België het rallyseizoen zich op gang met zaterdag de eerste BRC-wedstrijd en zondag de eerste VAS-wedstrijd. Een moment waar ook het Blue Racing Team naar uitkijkt.

“Het is zover! We kunnen de rallysport hervatten,” klinkt het opgelucht bij Tommy Aeck. “Aanstaande zondag starten we in onze eerste rally, de Monteberg Rally. De wagen kreeg een volledige check-up en de nodige verbeteringen om het seizoen 2020 te kunnen starten. Maar helaas moesten we deze op stal laten staan door de aanhoudende coronacrisis. We zijn er in ieder geval klaar voor om zondag de BMW nog eens goed te laten brullen en de nodige fun op te snuiven. De Monteberg Rally wordt een test met de nieuwe motor in de BMW. We zullen vooral genieten van het gebeuren en terug stelselmatig opbouwen.”

Na de Monteberg Rally gaat het richting TBR waar Koenraad Vandamme plaatsneemt naast Didier Spillebeen. Daarna neemt Tommy terug plaats in het rechterzitje van de blauwe beamer tijdens de Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

“Het is mogelijk dat we nog andere wedstrijden toevoegen aan ons programma. We bekijken wat er nog mogelijk is,” aldus Tommy. “Via deze weg danken we ook Bère voor het ontwerp van de mooie livery en onze trouwe sponsors die ons blijven steunen in deze tijden van Corona: #Autoparts Stekelorum, #Amerlynck, #Plantenshop Buxushoeve, #Tommy textile, #Patrick Buyse, #Bremico,  #Wico, #@lcomfix

KAMV
RT1

RT1
RT2
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X