Photo by Rally-Art Photography

Dit weekend is het eindelijk zover. Later dan velen gehoopt hadden, trekt ook in België het rallyseizoen zich op gang met zaterdag de eerste BRC-wedstrijd en zondag de eerste VAS-wedstrijd. Een moment waar ook het Blue Racing Team naar uitkijkt.

“Het is zover! We kunnen de rallysport hervatten,” klinkt het opgelucht bij Tommy Aeck. “Aanstaande zondag starten we in onze eerste rally, de Monteberg Rally. De wagen kreeg een volledige check-up en de nodige verbeteringen om het seizoen 2020 te kunnen starten. Maar helaas moesten we deze op stal laten staan door de aanhoudende coronacrisis. We zijn er in ieder geval klaar voor om zondag de BMW nog eens goed te laten brullen en de nodige fun op te snuiven. De Monteberg Rally wordt een test met de nieuwe motor in de BMW. We zullen vooral genieten van het gebeuren en terug stelselmatig opbouwen.”

Na de Monteberg Rally gaat het richting TBR waar Koenraad Vandamme plaatsneemt naast Didier Spillebeen. Daarna neemt Tommy terug plaats in het rechterzitje van de blauwe beamer tijdens de Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

“Het is mogelijk dat we nog andere wedstrijden toevoegen aan ons programma. We bekijken wat er nog mogelijk is,” aldus Tommy. “Via deze weg danken we ook Bère voor het ontwerp van de mooie livery en onze trouwe sponsors die ons blijven steunen in deze tijden van Corona: #Autoparts Stekelorum, #Amerlynck, #Plantenshop Buxushoeve, #Tommy textile, #Patrick Buyse, #Bremico,  #Wico, #@lcomfix

KAMV
RallyTime animated

Stannic
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X