We zagen de deelnemers aan VAS Regularity voor het laatst aan de slag tijden de Sezoens Regularity in Bocholt. Dat was al een tijdje geleden, in de maand mei. Ze mogen nu even door met hun kampioenschap in de Regularity van Kasterlee. Met 32 ingeschreven wagens krijgen we een goed gevuld deelnemersveld met de aanwezigheid van alle kanshebbers op de titel en de zege.

Zoon Sander en vader Paul Van den Wyngaert zouden er met de VW Corrado een dubbel kampioenschapsjaar van kunnen maken. Na de Gitter en de Sezoens staan de kampioenen van vorig seizoen immers opnieuw aan de leiding in de tussenstand. Kasterlee wordt het derde treffen en daarna rest er enkel nog de Regularity van Zuid-Limburg. Dit om maar te zeggen dat de kans tot een back-to-back kampioenschap er inzit.

Maar het spel is nog verre van gewonnen want vader en zoon Patrick en Ari Meeus liggen met de Ford Sierra op vinkenslag, en hebben zelf slechts een snippertje voorsprong op vader Luc en dochter Tasha Van den Bogerd met de eigenzinnige Daihatsu Rocky jeep. Heel wat familiezaakjes dus in de Regularity. Daarmee houdt het nog niet op want op de vierde plaats, en volop in de achtervolging met hun Toyota MR2, vinden we de zussen Elien en Stephanie Dierckx.

BRC
RT1

Nieuw bloed in de regelmatigheidsrally staat er op de vijfde plaats met het koppel Sam De Wolf en Julie Cole. Zij debuteerden in rittensport en Classic maar brengen de Porsche 924 nu ook geregeld aan de start van de regelmatigheidswedstrijden. De deelnemers aan de Regularity gebruiken de proeven van de Short Rally. Zij passeren ongeveer drie kwartier voor de rallydeelnemers op de klassementsproeven.

Let wel, voor hen gaat het om het aanhouden van een vooropgestelde gemiddelde snelheid en dus niet om het behalen van de snelste tijd. De eerste wagen meldt zich zondag om 8u19 aan de tijdscontrole op Reties Heike. Net als voor de Short Rally kan u ook voor de Regularity terecht op Straaleind in Kasterlee in de grote tent, naast het Regularity servicepark en met de publiekszone van Reties Heike om de hoek.

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X