Een foute bandenkeuze. Een technisch probleem met de remmen. Niet bepaald de start waarvan je droomt. Desondanks werd de TBR Rallysprint met een positieve noot afgesloten. We laten Eddy Van de Vivere aan het woord.

“We rijden de service uit bij droog weer. Echter tijdens de verbinding krijgen we al motregen. Pech gehad. Door de verkeerde bandenkeuze waren we meteen na de eerste proef op achtervolgen aangewezen. Ook tijdens de 2de proef zat het niet mee. Direct na de start voelde ik dat er problemen waren met de remmen! Met gevolg dat we even de baan verlaten, gelukkig zonder erg. Een goeie tijd neerzetten zat er op deze manier wel niet in.”
“Na de middag konden we eindelijk rijden zoals we het wilden en was onze tijd al naar behoren. Op de laatste proef konden we daar nog eens 11 sec afdoen. Al bij al was het voor ons niet de beste rally van het seizoen, maar we hebben terug veel ervaring op gedaan. Conclusie van de wedstrijd is dat we toch nog punten konden meenemen naar huis. En dat was belangrijk voor ons in verband met de titelstrijd.”

BRC
Stannic

Alvast tot in Staden

Met dank aan de sponsors #DePestel #Optimas #VanNevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin

BRC
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X