Een foute bandenkeuze. Een technisch probleem met de remmen. Niet bepaald de start waarvan je droomt. Desondanks werd de TBR Rallysprint met een positieve noot afgesloten. We laten Eddy Van de Vivere aan het woord.

“We rijden de service uit bij droog weer. Echter tijdens de verbinding krijgen we al motregen. Pech gehad. Door de verkeerde bandenkeuze waren we meteen na de eerste proef op achtervolgen aangewezen. Ook tijdens de 2de proef zat het niet mee. Direct na de start voelde ik dat er problemen waren met de remmen! Met gevolg dat we even de baan verlaten, gelukkig zonder erg. Een goeie tijd neerzetten zat er op deze manier wel niet in.”
“Na de middag konden we eindelijk rijden zoals we het wilden en was onze tijd al naar behoren. Op de laatste proef konden we daar nog eens 11 sec afdoen. Al bij al was het voor ons niet de beste rally van het seizoen, maar we hebben terug veel ervaring op gedaan. Conclusie van de wedstrijd is dat we toch nog punten konden meenemen naar huis. En dat was belangrijk voor ons in verband met de titelstrijd.”

Alvast tot in Staden

KAMV
RT1

Met dank aan de sponsors #DePestel #Optimas #VanNevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin

RallyTime animated
BRC
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X