Een foute bandenkeuze. Een technisch probleem met de remmen. Niet bepaald de start waarvan je droomt. Desondanks werd de TBR Rallysprint met een positieve noot afgesloten. We laten Eddy Van de Vivere aan het woord.

“We rijden de service uit bij droog weer. Echter tijdens de verbinding krijgen we al motregen. Pech gehad. Door de verkeerde bandenkeuze waren we meteen na de eerste proef op achtervolgen aangewezen. Ook tijdens de 2de proef zat het niet mee. Direct na de start voelde ik dat er problemen waren met de remmen! Met gevolg dat we even de baan verlaten, gelukkig zonder erg. Een goeie tijd neerzetten zat er op deze manier wel niet in.”
“Na de middag konden we eindelijk rijden zoals we het wilden en was onze tijd al naar behoren. Op de laatste proef konden we daar nog eens 11 sec afdoen. Al bij al was het voor ons niet de beste rally van het seizoen, maar we hebben terug veel ervaring op gedaan. Conclusie van de wedstrijd is dat we toch nog punten konden meenemen naar huis. En dat was belangrijk voor ons in verband met de titelstrijd.”

Alvast tot in Staden

BRC
KAMV

Met dank aan de sponsors #DePestel #Optimas #VanNevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin

63ste OVV
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X