De TBR rallysprint staat steevast op de agenda van Didier Spillebeen. Het is dan ook een echte thuiswedstrijd voor de spectaculaire BMW rijder. Net zoals vorig jaar zal Koenraad Vandamme de nota’s verzorgen. En alhoewel zijn Buxushoeve in Vlamertinge gelegen is, is het ook voor hem een thuiswedstrijd.

“De TBR Rallysprint wordt verreden in mijn geboortestreek. Daarom beschouw ik het als een thuisrally,” verklaart Koenraad Vandamme.

KAMV
RallyTime animated

“Voor mij is het ook een echte thuismatch,” aldus Didier Spillebeen. “Het servicepark ligt op 200 meter van mijn ouderlijk huis. Ik kijk er echt naar uit. Het wordt een leuke dag waarop we heel wat fun gaan beleven. Zeker en vast met alle vrienden die passeren op de service. De beamer zou opnieuw op punt moeten staan. De wedstrijd wordt dan ook een kleine test voor de Omloop van Vlaanderen. We gaan ook vier keer vlammen over de gekende Oekense straatjes.”

“Sliding, fun, race… ik zie het weer helemaal zitten,” pikt Koenraad in. “Vorig jaar maakte ik hier mijn debuut naast Didier. Nu ik voor de tweede keer meega, ben ik er van overtuigd dat ik nog meer kan genieten dan vorig jaar. Ondertussen zijn we ook goeie maatjes geworden. Ook met de mekaniekers achter het Bleu Racing team heb ik een goeie band. Tot slot wil ik Tommy “Textile” Aeck bedanken. Het is via hem dat het financiële plaatje klopt en dat ik opnieuw mag plaatsnemen in het rechterzitje. En natuurlijk ook dank aan alle sponsors en het voltallige team achter Blue Racing. Op naar een prachtig weekend.”

VAS
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X