De TBR rallysprint staat steevast op de agenda van Didier Spillebeen. Het is dan ook een echte thuiswedstrijd voor de spectaculaire BMW rijder. Net zoals vorig jaar zal Koenraad Vandamme de nota’s verzorgen. En alhoewel zijn Buxushoeve in Vlamertinge gelegen is, is het ook voor hem een thuiswedstrijd.

“De TBR Rallysprint wordt verreden in mijn geboortestreek. Daarom beschouw ik het als een thuisrally,” verklaart Koenraad Vandamme.

“Voor mij is het ook een echte thuismatch,” aldus Didier Spillebeen. “Het servicepark ligt op 200 meter van mijn ouderlijk huis. Ik kijk er echt naar uit. Het wordt een leuke dag waarop we heel wat fun gaan beleven. Zeker en vast met alle vrienden die passeren op de service. De beamer zou opnieuw op punt moeten staan. De wedstrijd wordt dan ook een kleine test voor de Omloop van Vlaanderen. We gaan ook vier keer vlammen over de gekende Oekense straatjes.”

RT1
RT2

“Sliding, fun, race… ik zie het weer helemaal zitten,” pikt Koenraad in. “Vorig jaar maakte ik hier mijn debuut naast Didier. Nu ik voor de tweede keer meega, ben ik er van overtuigd dat ik nog meer kan genieten dan vorig jaar. Ondertussen zijn we ook goeie maatjes geworden. Ook met de mekaniekers achter het Bleu Racing team heb ik een goeie band. Tot slot wil ik Tommy “Textile” Aeck bedanken. Het is via hem dat het financiële plaatje klopt en dat ik opnieuw mag plaatsnemen in het rechterzitje. En natuurlijk ook dank aan alle sponsors en het voltallige team achter Blue Racing. Op naar een prachtig weekend.”

RT2
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X