De TBR rallysprint staat steevast op de agenda van Didier Spillebeen. Het is dan ook een echte thuiswedstrijd voor de spectaculaire BMW rijder. Net zoals vorig jaar zal Koenraad Vandamme de nota’s verzorgen. En alhoewel zijn Buxushoeve in Vlamertinge gelegen is, is het ook voor hem een thuiswedstrijd.

“De TBR Rallysprint wordt verreden in mijn geboortestreek. Daarom beschouw ik het als een thuisrally,” verklaart Koenraad Vandamme.

“Voor mij is het ook een echte thuismatch,” aldus Didier Spillebeen. “Het servicepark ligt op 200 meter van mijn ouderlijk huis. Ik kijk er echt naar uit. Het wordt een leuke dag waarop we heel wat fun gaan beleven. Zeker en vast met alle vrienden die passeren op de service. De beamer zou opnieuw op punt moeten staan. De wedstrijd wordt dan ook een kleine test voor de Omloop van Vlaanderen. We gaan ook vier keer vlammen over de gekende Oekense straatjes.”

RT2
RT1

“Sliding, fun, race… ik zie het weer helemaal zitten,” pikt Koenraad in. “Vorig jaar maakte ik hier mijn debuut naast Didier. Nu ik voor de tweede keer meega, ben ik er van overtuigd dat ik nog meer kan genieten dan vorig jaar. Ondertussen zijn we ook goeie maatjes geworden. Ook met de mekaniekers achter het Bleu Racing team heb ik een goeie band. Tot slot wil ik Tommy “Textile” Aeck bedanken. Het is via hem dat het financiële plaatje klopt en dat ik opnieuw mag plaatsnemen in het rechterzitje. En natuurlijk ook dank aan alle sponsors en het voltallige team achter Blue Racing. Op naar een prachtig weekend.”

RT2
VAS
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X