Waar gaan we kijken? Wat valt er op dat punt te beleven? Een vraag die elke toeschouwer zich wel eens stelt. Een vraag die voor de ene wat moeilijker ligt dan voor de andere. Fans die elk jaar op post zijn, weten uit ervaring wat ze waar kunnen verwachten. Maar niet iedereen heeft deze ervaring.

Om die reden duiden de organisatoren per proef enkele publiekspunten aan. Punten waar iets te beleven valt en punten die meestal makkelijk te bereiken zijn. Waar deze publiekspunten zich bevinden, kan je vinden in het programmaboekje. Daarnaast vind je er meestal ook een beschrijving. Maar zoals je weet, zegt een beeld meestal meer dan honderd woorden…

En ook bij SuperStage weten ze dit. De organisatoren van de Renties Ypres Rally hebben dan ook een video gemaakt van de publiekspunten en deze online gezet. Op deze manier krijg je als toeschouwer een beter beeld van wat je mag verwachten.

BRC
RT1

De video’s bekijken kan je bekijken op youTube via deze link:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLbk8_8DKIEjDzhGFYH4itULWIllvY5wYN

RT2
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X