Publiekspunten Renties Ypres Rally 2019 online

Waar gaan we kijken? Wat valt er op dat punt te beleven? Een vraag die elke toeschouwer zich wel eens stelt. Een vraag die voor de ene wat moeilijker ligt dan voor de andere. Fans die elk jaar op post zijn, weten uit ervaring wat ze waar kunnen verwachten. Maar niet iedereen heeft deze ervaring.

Om die reden duiden de organisatoren per proef enkele publiekspunten aan. Punten waar iets te beleven valt en punten die meestal makkelijk te bereiken zijn. Waar deze publiekspunten zich bevinden, kan je vinden in het programmaboekje. Daarnaast vind je er meestal ook een beschrijving. Maar zoals je weet, zegt een beeld meestal meer dan honderd woorden…

En ook bij SuperStage weten ze dit. De organisatoren van de Renties Ypres Rally hebben dan ook een video gemaakt van de publiekspunten en deze online gezet. Op deze manier krijg je als toeschouwer een beter beeld van wat je mag verwachten.

De video’s bekijken kan je bekijken op youTube via deze link:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLbk8_8DKIEjDzhGFYH4itULWIllvY5wYN