Waar gaan we kijken? Wat valt er op dat punt te beleven? Een vraag die elke toeschouwer zich wel eens stelt. Een vraag die voor de ene wat moeilijker ligt dan voor de andere. Fans die elk jaar op post zijn, weten uit ervaring wat ze waar kunnen verwachten. Maar niet iedereen heeft deze ervaring.

Om die reden duiden de organisatoren per proef enkele publiekspunten aan. Punten waar iets te beleven valt en punten die meestal makkelijk te bereiken zijn. Waar deze publiekspunten zich bevinden, kan je vinden in het programmaboekje. Daarnaast vind je er meestal ook een beschrijving. Maar zoals je weet, zegt een beeld meestal meer dan honderd woorden…

Stannic_animatie
63ste OVV

En ook bij SuperStage weten ze dit. De organisatoren van de Renties Ypres Rally hebben dan ook een video gemaakt van de publiekspunten en deze online gezet. Op deze manier krijg je als toeschouwer een beter beeld van wat je mag verwachten.

De video’s bekijken kan je bekijken op youTube via deze link:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLbk8_8DKIEjDzhGFYH4itULWIllvY5wYN

Stannic
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X