Vanaf de eerste meters van zijn seizoen kon Gilles Pyck zich mengen in de strijd bij de juniors. Na de eerste ronde in de TAC rally reed hij zelfs als leider het servicepark binnen. Er werd een bikkelharde strijd uitgevochten met Munster tot die van de baan ging. Uiteindelijk ontsnapte Pyck de zege nog door een fout ingeschatte remzone. Een fout die hij hoopt recht te zetten in de Rallye de Wallonie.

“We gaan proberen om verder te gaan op het elan van in Tielt,” aldus Gilles. “Proberen om dat tempo te blijven rijden en op die manier de strijd aan te gaan met Munster en hopelijk de ander junioren.”

“In Tielt was de parkoerskennis misschien wat in ons voordeel. Dat is nu zeker niet het geval. Het is immers onze eerste Wallonie, we zullen wel wat aanpassing nodig hebben. Onze concurrenten stonden hier in Namen al 1 of meerdere keren aan de start. We gaan met goede hoop van start en hopen dat we onze fout van in Tielt kunnen recht zetten. Dat we punten kunnen sprokkelen voor het kampioenschap.”

RallyTime animated
RT2

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X