Net als vorig jaar is er ook nu een shakedown voorzien voor de Rallye de Wallonie. Deze zal donderdag gehouden worden op een deel van de voormalige klassementsproef Loyers. De meeste favorieten tekenen present. Een leuk aperitief voor de toeschouwers aan de vooravond van de Rallye de Wallonie.

Veel vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht, waaronder de meeste Skoda Fabia R5 rijders (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard enz.) Daarnaast ook de 4 VW Polo R5’s, namelijk die van Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers en Henri Schmelcher. Daarnaast verwachten we ook de mooie Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

Ook achterwiel-liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, met de Porsche 997 GT3’s van Pascal Gaban en Laurent Vanton en de Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm. Tot slot zullen veel kleine teams hun bolide komen ontdekken, evenals enkele “junior” rijders.

Stannic
Stannic_animatie

De toegang voor het publiek is trouwens volledig gratis. De service zal voorzien worden op de parkeerplaats van de Decathlon. De start is voorzien om 14.00 uur en het einde omstreeks 17.50 uur.

Stannic
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X