Net als vorig jaar is er ook nu een shakedown voorzien voor de Rallye de Wallonie. Deze zal donderdag gehouden worden op een deel van de voormalige klassementsproef Loyers. De meeste favorieten tekenen present. Een leuk aperitief voor de toeschouwers aan de vooravond van de Rallye de Wallonie.

Veel vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht, waaronder de meeste Skoda Fabia R5 rijders (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard enz.) Daarnaast ook de 4 VW Polo R5’s, namelijk die van Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers en Henri Schmelcher. Daarnaast verwachten we ook de mooie Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

Ook achterwiel-liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, met de Porsche 997 GT3’s van Pascal Gaban en Laurent Vanton en de Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm. Tot slot zullen veel kleine teams hun bolide komen ontdekken, evenals enkele “junior” rijders.

RT2
KAMV

De toegang voor het publiek is trouwens volledig gratis. De service zal voorzien worden op de parkeerplaats van de Decathlon. De start is voorzien om 14.00 uur en het einde omstreeks 17.50 uur.

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X