Net als vorig jaar is er ook nu een shakedown voorzien voor de Rallye de Wallonie. Deze zal donderdag gehouden worden op een deel van de voormalige klassementsproef Loyers. De meeste favorieten tekenen present. Een leuk aperitief voor de toeschouwers aan de vooravond van de Rallye de Wallonie.

Veel vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht, waaronder de meeste Skoda Fabia R5 rijders (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard enz.) Daarnaast ook de 4 VW Polo R5’s, namelijk die van Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers en Henri Schmelcher. Daarnaast verwachten we ook de mooie Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

Ook achterwiel-liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, met de Porsche 997 GT3’s van Pascal Gaban en Laurent Vanton en de Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm. Tot slot zullen veel kleine teams hun bolide komen ontdekken, evenals enkele “junior” rijders.

63ste OVV
BRC

De toegang voor het publiek is trouwens volledig gratis. De service zal voorzien worden op de parkeerplaats van de Decathlon. De start is voorzien om 14.00 uur en het einde omstreeks 17.50 uur.

63ste OVV
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X