Net als vorig jaar is er ook nu een shakedown voorzien voor de Rallye de Wallonie. Deze zal donderdag gehouden worden op een deel van de voormalige klassementsproef Loyers. De meeste favorieten tekenen present. Een leuk aperitief voor de toeschouwers aan de vooravond van de Rallye de Wallonie.

Veel vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht, waaronder de meeste Skoda Fabia R5 rijders (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard enz.) Daarnaast ook de 4 VW Polo R5’s, namelijk die van Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers en Henri Schmelcher. Daarnaast verwachten we ook de mooie Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

Ook achterwiel-liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, met de Porsche 997 GT3’s van Pascal Gaban en Laurent Vanton en de Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm. Tot slot zullen veel kleine teams hun bolide komen ontdekken, evenals enkele “junior” rijders.

RT2
RT1

De toegang voor het publiek is trouwens volledig gratis. De service zal voorzien worden op de parkeerplaats van de Decathlon. De start is voorzien om 14.00 uur en het einde omstreeks 17.50 uur.

KAMV
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X