Vorig weekend stond de TAC Rally op het programma van Lieven Brulez. Niet zoals gepland met Marjorie Neve in het cozitje, wel met Robbe Ghesquiere die een waardige vervanger bleek. Lieven kijkt dan ook tevreden terug op hun wedstrijd in Tielt.

“Het was de bedoeling om van start te gaan met Marjorie Neve,” vertelt Lieven. “Marjorie moest echter forfait geven voor de wedstrijd in Tielt. Robbe Ghesquiere nam in haar plaats de nota’s voor zijn rekening. En hij heeft dit schitterend gedaan. Thanks Robbe.”

“In Tielt worden in het criterium twee lussen gereden. In de tweede lus verbeterden we onze tijden met meer dan 1 seconde per kilometer. Enkel op KP Ondank lukte ons dit niet. Hier ging ik tot tweemaal toe zwaar in de fout en dit ondanks dat Robbe me de correcte nota’s gaf.”

RT2
VAS

“Uiteindelijk eindigden we op een 23ste plaats algemeen van de 39 gestarte wagens. De Seat Ibiza werd heelhuids aan de finish gebracht. Met een goed gevoel konden we ook in de editie 2019 over het podium rijden in Tielt. Een dikke dankjewel aan onze sponsors, het Vada Racing serviceteam, de supporters en Robbe Ghesquiere voor de nota’s.”

BRC
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X