Vorig weekend stond de TAC Rally op het programma van Lieven Brulez. Niet zoals gepland met Marjorie Neve in het cozitje, wel met Robbe Ghesquiere die een waardige vervanger bleek. Lieven kijkt dan ook tevreden terug op hun wedstrijd in Tielt.

“Het was de bedoeling om van start te gaan met Marjorie Neve,” vertelt Lieven. “Marjorie moest echter forfait geven voor de wedstrijd in Tielt. Robbe Ghesquiere nam in haar plaats de nota’s voor zijn rekening. En hij heeft dit schitterend gedaan. Thanks Robbe.”

“In Tielt worden in het criterium twee lussen gereden. In de tweede lus verbeterden we onze tijden met meer dan 1 seconde per kilometer. Enkel op KP Ondank lukte ons dit niet. Hier ging ik tot tweemaal toe zwaar in de fout en dit ondanks dat Robbe me de correcte nota’s gaf.”

RallyTime animated
RT2

“Uiteindelijk eindigden we op een 23ste plaats algemeen van de 39 gestarte wagens. De Seat Ibiza werd heelhuids aan de finish gebracht. Met een goed gevoel konden we ook in de editie 2019 over het podium rijden in Tielt. Een dikke dankjewel aan onze sponsors, het Vada Racing serviceteam, de supporters en Robbe Ghesquiere voor de nota’s.”

RallyTime animated
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X