Vorig weekend stond de TAC Rally op het programma van Lieven Brulez. Niet zoals gepland met Marjorie Neve in het cozitje, wel met Robbe Ghesquiere die een waardige vervanger bleek. Lieven kijkt dan ook tevreden terug op hun wedstrijd in Tielt.

“Het was de bedoeling om van start te gaan met Marjorie Neve,” vertelt Lieven. “Marjorie moest echter forfait geven voor de wedstrijd in Tielt. Robbe Ghesquiere nam in haar plaats de nota’s voor zijn rekening. En hij heeft dit schitterend gedaan. Thanks Robbe.”

“In Tielt worden in het criterium twee lussen gereden. In de tweede lus verbeterden we onze tijden met meer dan 1 seconde per kilometer. Enkel op KP Ondank lukte ons dit niet. Hier ging ik tot tweemaal toe zwaar in de fout en dit ondanks dat Robbe me de correcte nota’s gaf.”

BRC
VAS

“Uiteindelijk eindigden we op een 23ste plaats algemeen van de 39 gestarte wagens. De Seat Ibiza werd heelhuids aan de finish gebracht. Met een goed gevoel konden we ook in de editie 2019 over het podium rijden in Tielt. Een dikke dankjewel aan onze sponsors, het Vada Racing serviceteam, de supporters en Robbe Ghesquiere voor de nota’s.”

KAMV
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X