Vorig weekend stond de TAC Rally op het programma van Lieven Brulez. Niet zoals gepland met Marjorie Neve in het cozitje, wel met Robbe Ghesquiere die een waardige vervanger bleek. Lieven kijkt dan ook tevreden terug op hun wedstrijd in Tielt.

“Het was de bedoeling om van start te gaan met Marjorie Neve,” vertelt Lieven. “Marjorie moest echter forfait geven voor de wedstrijd in Tielt. Robbe Ghesquiere nam in haar plaats de nota’s voor zijn rekening. En hij heeft dit schitterend gedaan. Thanks Robbe.”

“In Tielt worden in het criterium twee lussen gereden. In de tweede lus verbeterden we onze tijden met meer dan 1 seconde per kilometer. Enkel op KP Ondank lukte ons dit niet. Hier ging ik tot tweemaal toe zwaar in de fout en dit ondanks dat Robbe me de correcte nota’s gaf.”

BRC
63ste OVV

“Uiteindelijk eindigden we op een 23ste plaats algemeen van de 39 gestarte wagens. De Seat Ibiza werd heelhuids aan de finish gebracht. Met een goed gevoel konden we ook in de editie 2019 over het podium rijden in Tielt. Een dikke dankjewel aan onze sponsors, het Vada Racing serviceteam, de supporters en Robbe Ghesquiere voor de nota’s.”

RallyTime animated
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X