Dit weekend trok het D&D rallyteam naar de TAC Rally met 2 Peugeots in plaats van 2 BMW’s. Luc Pannekoecke stond aan de start met de 206 met Mitch van Oplynes in het rechterzitje. In de 106 Nico Deconinck die voor het eerst in 2 jaar nog eens zelf het stuur in handen nam. Dieter Descamps verzorgde de nota’s voor Nico.

“Dit was mijn eerste TAC Rally,” aldus Dieter. “Zeker voor herhaling vatbaar. De vuile gladde wegen maken echt deel uit van deze rally. Zoals altijd was de doelstelling fun maken en knallen. Al kwam er in deze rally nog een extra bij. De Peugeot 106 is immers volledig opnieuw opgebouwd voor de verhuur. De TAC Rally werd dan ook gereden om de wagen te testen alvorens hij aan de start komt van de Rally van de Monteberg. Er kwam dan toch ook een gezonde portie stress bij om de wagen heelhuids aan de finish te krijgen.”

“Doelstelling gehaald,” vervolgt Dieter. “En dit zelfs zonder kinderziektes. Bij deze wil ik dan ook onze service crew bedanken voor hun inzet. En dit niet alleen voor de inzet voor de rally. Ook tijdens de rally verliep alles vlekkeloos wat getuigt van een professionele aanpak. De crew moest immers de service verzorgen voor wagens nummer 237 en 238. Met andere woorden alles netjes afwerken in 20 minuten.”

BRC
VAS

“Kort samengevat, top weekend, top crew en bergen fun! Over de warme momentjes ga ik even zwijgen, want iedereen heeft deze gehad dit weekend,” besluit Dieter Descamps.

Voor meer info betreffende de verhuur kan je het D&D rallyteam binnenkort terugvinden op de service van de Rally van de Monteberg. Contact opnemen via Facebook kan ook.

63ste OVV
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X