Dit weekend trok het D&D rallyteam naar de TAC Rally met 2 Peugeots in plaats van 2 BMW’s. Luc Pannekoecke stond aan de start met de 206 met Mitch van Oplynes in het rechterzitje. In de 106 Nico Deconinck die voor het eerst in 2 jaar nog eens zelf het stuur in handen nam. Dieter Descamps verzorgde de nota’s voor Nico.

“Dit was mijn eerste TAC Rally,” aldus Dieter. “Zeker voor herhaling vatbaar. De vuile gladde wegen maken echt deel uit van deze rally. Zoals altijd was de doelstelling fun maken en knallen. Al kwam er in deze rally nog een extra bij. De Peugeot 106 is immers volledig opnieuw opgebouwd voor de verhuur. De TAC Rally werd dan ook gereden om de wagen te testen alvorens hij aan de start komt van de Rally van de Monteberg. Er kwam dan toch ook een gezonde portie stress bij om de wagen heelhuids aan de finish te krijgen.”

“Doelstelling gehaald,” vervolgt Dieter. “En dit zelfs zonder kinderziektes. Bij deze wil ik dan ook onze service crew bedanken voor hun inzet. En dit niet alleen voor de inzet voor de rally. Ook tijdens de rally verliep alles vlekkeloos wat getuigt van een professionele aanpak. De crew moest immers de service verzorgen voor wagens nummer 237 en 238. Met andere woorden alles netjes afwerken in 20 minuten.”

KAMV
RT2

“Kort samengevat, top weekend, top crew en bergen fun! Over de warme momentjes ga ik even zwijgen, want iedereen heeft deze gehad dit weekend,” besluit Dieter Descamps.

Voor meer info betreffende de verhuur kan je het D&D rallyteam binnenkort terugvinden op de service van de Rally van de Monteberg. Contact opnemen via Facebook kan ook.

RT2
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X