Guillaume de Mévius kon niet voluit gaan op Corsica

Het duo Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe sloten de Rally van Corsica af met een zevende plaats in WRC2. Een prestatie die er best mag wezen rekening houdend met twee lekke banden en het feit dat het team niet over het volle potentieel van de wagen kon beschikken.

DG Sport Compétition bracht een nieuwe Citroën C3 R5 aan de start van de Rally van Corsica. Echter vanaf de tweede proef op vrijdag kreeg het team af te rekenen met vermogensverlies. “Rekening houdend met de omstandigheden en wanneer we de tijden vergelijken met andere piloten die voor het eerst aan de start stonden, dan kunnen we niet anders dan tevreden zijn over de prestaties van het team,” aldus teammanager Alain Georges.

Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe bereiden nu hun volgende WRC2-deelname voor, namelijk de Rally van Portugal. Hier krijgt het team te maken met een radicale verandering van het wegdek aangezien de wedstrijd op grind verreden wordt.