Het duo Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe sloten de Rally van Corsica af met een zevende plaats in WRC2. Een prestatie die er best mag wezen rekening houdend met twee lekke banden en het feit dat het team niet over het volle potentieel van de wagen kon beschikken.

DG Sport Compétition bracht een nieuwe Citroën C3 R5 aan de start van de Rally van Corsica. Echter vanaf de tweede proef op vrijdag kreeg het team af te rekenen met vermogensverlies. “Rekening houdend met de omstandigheden en wanneer we de tijden vergelijken met andere piloten die voor het eerst aan de start stonden, dan kunnen we niet anders dan tevreden zijn over de prestaties van het team,” aldus teammanager Alain Georges.

Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe bereiden nu hun volgende WRC2-deelname voor, namelijk de Rally van Portugal. Hier krijgt het team te maken met een radicale verandering van het wegdek aangezien de wedstrijd op grind verreden wordt.

VAS
Stannic_animatie

Stannic
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X