Het duo Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe sloten de Rally van Corsica af met een zevende plaats in WRC2. Een prestatie die er best mag wezen rekening houdend met twee lekke banden en het feit dat het team niet over het volle potentieel van de wagen kon beschikken.

DG Sport Compétition bracht een nieuwe Citroën C3 R5 aan de start van de Rally van Corsica. Echter vanaf de tweede proef op vrijdag kreeg het team af te rekenen met vermogensverlies. “Rekening houdend met de omstandigheden en wanneer we de tijden vergelijken met andere piloten die voor het eerst aan de start stonden, dan kunnen we niet anders dan tevreden zijn over de prestaties van het team,” aldus teammanager Alain Georges.

Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe bereiden nu hun volgende WRC2-deelname voor, namelijk de Rally van Portugal. Hier krijgt het team te maken met een radicale verandering van het wegdek aangezien de wedstrijd op grind verreden wordt.

RT2
VAS

BRC
RT1
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X