Seizoen 2019 brengt heel wat veranderingen voor Patrick Gaethofs. Zo zal de Limburger dit jaar met een nieuwe co-piloot het RACB Criterium rijden. Verder staan er ook enkele VAS wedstrijden op de agenda.

“Met een nieuwe co-piloot en met nieuwe wedstrijden zal weer even aanpassen zijn voor het team,” vertelt Patrick. “John Kerkhofs is onze nieuwe co-piloot. Dit weekend maakt hij zijn rallydebuut in de Rally van Haspengouw. Hopelijk vlot het in de wagen even goed als met onze eerste kennis making.”

“Dit seizoen rijden we het RACB criterium, natuurlijk met onze Honda Civic vti. Alles is weer in orde gemaakt om het seizoen hopelijk weer vlekkeloos af te werken. Ook gaan we enkele wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Daar zal mijn jongste dochter “Lotte” me navigeren .Welke wedstrijden dat zullen moeten we nog afspreken.”

VAS
RallyTime animated

Tot slot wil het team de sponsors, Autobat & Wolf Oils bedanken voor hun steun.

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X