Seizoen 2019 brengt heel wat veranderingen voor Patrick Gaethofs. Zo zal de Limburger dit jaar met een nieuwe co-piloot het RACB Criterium rijden. Verder staan er ook enkele VAS wedstrijden op de agenda.

“Met een nieuwe co-piloot en met nieuwe wedstrijden zal weer even aanpassen zijn voor het team,” vertelt Patrick. “John Kerkhofs is onze nieuwe co-piloot. Dit weekend maakt hij zijn rallydebuut in de Rally van Haspengouw. Hopelijk vlot het in de wagen even goed als met onze eerste kennis making.”

“Dit seizoen rijden we het RACB criterium, natuurlijk met onze Honda Civic vti. Alles is weer in orde gemaakt om het seizoen hopelijk weer vlekkeloos af te werken. Ook gaan we enkele wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Daar zal mijn jongste dochter “Lotte” me navigeren .Welke wedstrijden dat zullen moeten we nog afspreken.”

KAMV
RT2

Tot slot wil het team de sponsors, Autobat & Wolf Oils bedanken voor hun steun.

RallyTime animated
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X