Seizoen 2019 brengt heel wat veranderingen voor Patrick Gaethofs. Zo zal de Limburger dit jaar met een nieuwe co-piloot het RACB Criterium rijden. Verder staan er ook enkele VAS wedstrijden op de agenda.

“Met een nieuwe co-piloot en met nieuwe wedstrijden zal weer even aanpassen zijn voor het team,” vertelt Patrick. “John Kerkhofs is onze nieuwe co-piloot. Dit weekend maakt hij zijn rallydebuut in de Rally van Haspengouw. Hopelijk vlot het in de wagen even goed als met onze eerste kennis making.”

Stannic
RallyTime animated

“Dit seizoen rijden we het RACB criterium, natuurlijk met onze Honda Civic vti. Alles is weer in orde gemaakt om het seizoen hopelijk weer vlekkeloos af te werken. Ook gaan we enkele wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Daar zal mijn jongste dochter “Lotte” me navigeren .Welke wedstrijden dat zullen moeten we nog afspreken.”

Tot slot wil het team de sponsors, Autobat & Wolf Oils bedanken voor hun steun.

Stannic
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X