Seizoen 2019 brengt heel wat veranderingen voor Patrick Gaethofs. Zo zal de Limburger dit jaar met een nieuwe co-piloot het RACB Criterium rijden. Verder staan er ook enkele VAS wedstrijden op de agenda.

“Met een nieuwe co-piloot en met nieuwe wedstrijden zal weer even aanpassen zijn voor het team,” vertelt Patrick. “John Kerkhofs is onze nieuwe co-piloot. Dit weekend maakt hij zijn rallydebuut in de Rally van Haspengouw. Hopelijk vlot het in de wagen even goed als met onze eerste kennis making.”

“Dit seizoen rijden we het RACB criterium, natuurlijk met onze Honda Civic vti. Alles is weer in orde gemaakt om het seizoen hopelijk weer vlekkeloos af te werken. Ook gaan we enkele wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Daar zal mijn jongste dochter “Lotte” me navigeren .Welke wedstrijden dat zullen moeten we nog afspreken.”

BRC
RallyTime animated

Tot slot wil het team de sponsors, Autobat & Wolf Oils bedanken voor hun steun.

Stannic_animatie
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X