Kris Princen zal zijn titel in het JobFixers Belgian Rally Championship verdedigen achter het stuur van de nieuwe VW Polo GTI R5.

De Rallye de Wallonie staat niet op het programma. In de andere wedstrijden wil hij wel aan de start komen. “We hebben momenteel een budget voor 7 wedstrijden maar uiteraard gaan we proberen om opnieuw 8 rally’s te rijden zoals in 2018,” aldus Kris.

Stannic_animatie
VAS

In de eerste en de laatste van het kampioenschap, de Rally van Haspengouw en de Condrozrally, zal Peter Kaspers plaatsnemen in het rechterzitje. Bram Eelbode neemt de andere wedstrijden voor zijn rekening.

BMA heeft meteen twee Polo’s aan de start van het Belgian Rally Championship.

“Als team hebben we opnieuw gekozen voor BMA van Bernard Munster. Het is een zeer professioneel team maar met toch een familiaire sfeer. Ik denk dat we ons geen beter team kunnen wensen om opnieuw de titelstrijd aan te gaan,” vertelt Kris.

“Onze eerste wedstrijd op het programma is meteen mijn thuiswedstrijd, de Haspengouwrally! Ik won deze rally reeds 4 maal en zou maar al te graag de Polo zijn eerste Belgische overwinning schenken in Landen!”

RT1
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X