Ook in 2019 komt Melissa Debackere met haar DASSY Skoda Fabia R5 en héél wat ambities aan de start. “In 2018 zetten we heel wat mooie prestaties neer én bemachtigden we ook enkele podiumplaatsen. Het hele team kijkt er naar uit om ook in 2019 weer voluit plankgas te geven”, vertelt Melissa Debackere.

Melissa Debackere en haar team plannen om in 2019 deel te nemen aan 9 rally’s. “Het kan uiteraard nog wijzigen, maar voorlopig kozen we voor een gebalanceerd programma, met 4 rally’s in België en 4 in Nederland”, licht Melissa Debackere toe. “En net zoals in 2018 zullen we ook in de Rally van Charlemagne in Frankrijk aan de start komen.”

“DRIVEN BY DASSY PROFESSIONAL WORKWEAR”

RallyTime animated
KAMV

Ook hoofdsponsor DASSY professional workwear is er in 2019 graag opnieuw bij. Al sinds 2013 is de Brugse fabrikant van professionele werkkleding trotse sponsor van Melissa Debackere. In 2018 schakelde de samenwerking een versnelling hoger en sindsdien is DASSY hoofdsponsor van Melissa. Van ‘Team Melissa’ om correct te zijn.

“Melissa Debackere is niet alleen een getalenteerde en gedreven rallypilote, ze heeft een heel gemotiveerd team achter zich staan”, vertelt Stefan Van Ende, CEO van DASSY. “En zonder mijn topteam is een topprestatie onmogelijk”, vult Melissa aan. “Dankzij de steun van DASSY kan het hele team rekenen op professionele werkkledij. En dat maakt hun taak niet alleen praktischer en veiliger, maar het ziet er ook extra professioneel uit dat het team in een uniforme outfit gekleed is”, aldus Melissa.

DASSY SKODA FABIA R5

Net zoals in 2018 kleurt de DASSY Skoda Fabia R5 van Melissa Debackere ook in 2019 stijlvol zwart met geel. “We kregen vorig seizoen heel wat complimenten van onze fans. We kozen er daarom voor om de uitvoering van de wagen grotendeels te behouden”, besluit Melissa enthousiast.

Tot slot is deze samenwerking ook voor de fans van DASSY en Melissa Debackere goed nieuws. Want als alles goed gaat, zal DASSY in 2019 maar liefst 3 wedstrijden organiseren met als hoofdprijs een co-drive met Melissa Debackere (o.a. op de Rallye Charlemagne en op de Condroz Rally). Fans zullen ook de kans krijgen om (VIP-)tickets voor rally-wedstrijden, gesigneerde T-shirts,… te winnen. Hou dus zeker de sociale media kanalen van DASSY professional workwear in de gaten!

APRIL – VISUAL ART RALLY (NL)
MEI – RALLYE DE TOURNAI (BE)
JUNI – ORC RALLY (BE)
JULI – GTC RALLY (NL)
SEPTEMBER – HELLENDOORN RALLY (NL)
SEPTEMBER – RALLYE CHARLEMAGNE (FR)
OKTOBER – TWENTE RALLY (NL)
NOVEMBER – CONDROZ RALLY (BE)
NOVEMBER – 6 UREN VAN KORTRIJK (BE)

 

BRC
VAS
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X