Meeke wel, Duval niet in de Condroz

Foto Jaanus Ree, Red Bull

 

Vier jaar na zijn laatste optreden met een Citroën DS3 R5, maakt Kris Meeke opnieuw zijn opwachting in de Rally du Condroz. De Ier zal ditmaal aan de start verschijnen met een Skoda Fabia R5 van het Italiaanse Metior team. Het is dankzij de inspanningen en goede contacten van Renaud Jamoul dat we Kris Meeke aan de start krijgen.  De Fabia R5 zal dan ook uitgerust worden met D-Mack banden.

Het project om Duval aan de start te krijgen is mislukt wegens een gebrek aan steun van zijn hoofdsponsor Gordon. Niet getreurd echter. De organisatoren zullen binnenkort nog een verrassing aankondigen. Er zal een WRC-rijder plaatsnemen achter het stuur van een C3 R5.

Het Belgisch kampioenschap mag dan al beslist zijn… het ziet er echter naar uit dat we weer een mooie affiche krijgen in de laatste BRC manche.