Conxion Omloop van Vlaanderen: wedstrijdverslag Glenn Snaet – Olivier Vanneste

We zijn blij dat we na dit weekend opnieuw kunnen vaststellen dat we progressie hebben geboekt. De eerste dag begon al zeer goed. We konden beslag leggen op een 2de plaats bij de juniors. Bij het begin van de 2de dag ging alles opnieuw naar wens. Zo konden we nog twee snelste tijden realiseren.

Maar bij het begin van de tweede lus ging het fout en reden we lek. Waarschijnlijk op dezelfde plaats als leider Munster. We moesten de band vervangen op de proef en we werden teruggeslagen naar de laatste plaats. We wisten dat een podium bij de juniors vanaf dan onhaalbaar was geworden.

Op de laatste lus hadden we ons voorgenomen om nog eens hard aan te vallen om zo nog enkele bonuspunten te scoren, maar Gregoire Munster was ons telkens een fractie te snel. Uiteindelijk zijn we toch nog op een 4de plaats gestrand. Al bij al moeten we toch tevreden zijn dat we in staat waren om mee te strijden vooraan met de snelsten. Het was een leuke secondestrijd!

Een welgemeende proficiat aan Gilles Pyck & Emile Mourisse die deze overwinning, zeker na Ieper, verdienen! We kijken uit naar een volgend duel in de Rallye du Condroz!
Maar voor deze hebben we nog ons rally event komende zaterdag. Meer info op https://www.facebook.com/events/1321370047995471/ Bij deze nog eens allemaal uitgenodigd!